27. 2. 2013

artsemestr zima 2013: video a bloudění po ateliérech a chodbách


při našich toulkách po pražský umprumce během posledních klauzur venku pořádně chumelilo. na chodbách díky tomu panovalo takový zvláštní studený světlo. za okny mrzlo, ale my jsme v nitru budovy odhazovaly vrstvy jako lyžaři po příchodu do horský chaty. 




líbil se nám projekt ateliéru textilní tvorby ve spolupráci se škodovkou a znovu jsme si prohlédly objekty a šperky v ateliéru k.o.v., kde se servíroval "zlatý hřeb večera".




krásně se nám po těch ateliérech bloudilo, a někdy ještě líp po chodbách nesoucích stopy zdejších kreativních činností. navíc jsme si na nich mohly odpočinout třeba na lavicích vyrobených z recyklovaných palet (tohle je asi jediný level zručnosti, na který si troufám i já, pipilotti, ale jak víte, ostatní kočky na tom nejsou tak zle). a tady už je slibovaný video, dokumentující naši návštěvu:




minule jsme předeslaly, že jsme si ještě zalistovaly portfolii studentů fešn designu. ty vám ukážeme příště, v našem posledním ohlédnutí za letošními zimními klauzurami všup.

mezitím si můžete projít naše předešlé reporty z artsemestru 2013. tady  najdete módu,  tady k.o.v., porcelán, keramika a lidi a tady ilustraci a grafiku.

 

2 komentáře:

  1. Funguje tam v suterénu ještě to obskurní stravovací zařízení, kam jsem s láskou bezmála pár let chodila?

    OdpovědětVymazat
  2. z celého artsemestru mě tentokrát nejvíc zaujaly plakáty a balící papíry, vůbec by mi nevadilo, kdyby mi nějakej všupák chtěl vytapetovat aspon jednu zed

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat