15. 2. 2013

artsemestr zima 2013: móda, oděv, obuv


report číslo 1 (fešn)

jelikož ida výjimečně nebyla neskutečně zaneprázdněná, miakarina překonala své kočičí samotářství a dokonce z dalekýho severu přicestoval i náš detašovaný kocouří dopisovatel dickcat, vydala se kočičí skvadra na výlet v kompletní sestavě. pro tak nevídaný úkaz jsme si museli (sic!) vybrat něco hodně spešl. šli jsme tedy na vernisáž artsemestru; milujeme totiž prodírat se davy hipstrů a v moři smártfounů se pokoušíme ulovit i svoje vlastní snímky exponátů. čelit tomuto náporu nám výtečně pomohl  ulovený bráník. nejvíc nás ale naladily samotné výtvory vystavené v ateliéru módní tvorby a v ateliéru designu oděvu a obuvi, které vám nyní přinášíme v našem prvním reportu z artsemestru. co si o nich myslíte?


v ateliéru módní tvorby nás čekaly tyhle kousky osobitě reflektující semestrální zadání "kontrast":

třeba tenhle kabát od lay sedlákové by chtěla pipilotti hned (fotky celé minikolekce najdete na designérčině flickeru)

mikina od péti pluháčkové

    
semestrální práce si nechal ateliér módní tvorby pod vedením pavla ivančice nafotit pavlem hejným (více najdete například na fejsbuku modeschau)



v ateliéru designu oděvu a obuvi liběny rochové byly semestrálním tématem lidové tradice a folklór. na fotky z přehlídky se prosím podívejte na fejsbuk modeschau. kočky totiž nebyly schopný se na obhajoby dostavit. na vernisáži na nás ale čekala tahle parádní stěna...

antonín šimon 

stážistka marika z finska nám připravila kozačky snů. (dokonce dvoje)...
 
co je to za bobule?
 

report číslo 2 (k.o.v. a spol.) očekávejte brzy.

a mimochodem, rozhovory s některými ze studentů si můžete poslechnout v zítřejší modeschau od 11 na rádiu wave.

Žádné komentáře:

Okomentovat