30. 11. 2014

na návštěvě u ZK

zuzku kubíčkovou* jsme dlouho neviděly a vzhledem k jejímu pracovnímu tempu se není čemu divit. když jsme ji minulý týden navštívily v ateliéru na jungmannově náměstí, moc jsme toho vlastně probrat nestihly, šla totiž i matilda a nějakým záhadným způsobem se většina konverzace nakonec stočila vždycky k ní.
zatímco matilda přišla hlavně na mandarinky a na všechno ostatní, co se dalo okusovat, pipilotti si stihla prohlédnout růžový neopren a celou aktuální zimní kolekci inspirovanou strukturami z říše hmyzu. kromě krásných prořezávaných detailů si kočičí pracky osahaly i huňatý vestičky (samozřejmě z umělejch chlupáčů) a prudce elegantní šaty z krajky nebo hedvábí (oblíbený máme ty zelený, který drží zuzka na fotce). viděly jsme samozřejmě i tu lehounkou letní kolekci pošitou korálky, kterou si asi pamatujete ze zářijovýho prague fashion weekendu. na fotkách se nám tak zimní kousky prolínají s letními.
přestože jsme se nemohly moc dlouho zdržet, v aťasu byl totiž děsnej fofr (byly tam i dvě pomocnice, jedna z nich linda zabilková z umprumky) a navíc se po likvidaci občerstvení začala matilda na místě nudit, zjistily jsme aspoň jednu novinku: ateliér zuzany kubíčkové se bude brzy stěhovat. od nového roku se na něj můžete těšit na vinohradech. o novém showroomu si ale povíme někdy příště, dneska se na fotkách loučíme s tím starým...

*kdybyste náhodou nevěděli, o koho jde, tak my jsme tehdy budoucí módní designérku roku 2011 představily v jednom našem rozhovoru, ale jsou to přeci jen 3 roky a asi není možný, že byste o ní ještě neslyšeli...


korálky prošitá vestička  je z kolekce na ss 2015, kterou jste mohli zaregistrovat na zářijovém prague fashion weekendu. strašně moc nám připomíná šňůrku jeřabin nebo lesních jahod, takže se nám zdá ještě o to hezčí.
zimní kolekce z neoprenu, hedvábí a umělé kožešiny. předvedla ji na jednom z pražských fešn weekůna katalog nafocený ondřejem janů se podívejte sem.
zuzka říká: uvidíme se na designsupermarketu!

Žádné komentáře:

Okomentovat