5. 9. 2014

awkward odpálily mbpfw 2014


začalo to zmrzlinou a teaserem na příští léto... mercedes-benz prague fashion weekend, největší a nejnabitější ze všech českých fešn weeků a weekendů, zahájily holky z awkward pořádnou vypalovačkou ve znamení divokých popových tisků, kterým - alespoň v našich očích -  vévodila smyslně se olizující kočička (ne hello kitty, ale spíš taková mourinka).
vypadá to, že duo awkward, které před dvěma lety zaujalo svými dinosauřími střevíčky a před rokem se na mbpfw prezentovalo outfitem doplněným dinosauřími šperky, pustilo dinosaury definitivně k vodě. kolekci moniky novákové a lucie jelínkové pro příští letní sezónu opanovala pro ně typická hra s popovým kýčem, letní koktejl barev a obrázků ještě zvýraznily komiksové škrabošky poseté třpytkami. no a když už teď kočky vědí, jak jít přístí léto k vodě, těší se na další přehlídky, na péťu ptáčkovou (dnes od 17:30), na jakuba polanku (dnes od 21:00) a na víkendovou nakládačku, kterou, jestli přežijem, podáme vám o tom deníčkovou zprávu jako vloni.
a pro ty z vás, kdo se na přehlídky nedostanou a přesto je chtějí vidět, a to ve stejném čase jako návštěvníci 'fešn templu' na právnické fakultě, vymyslel mbpfw způsob, jak všechno sledovat hezky z tepla domova: nalaďte si live stream přímo na stránkách mbpfw! (a na program přehlídek se podívejte sem).




Žádné komentáře:

Okomentovat