1. 7. 2013

pop-up v oc chodov

o interiér se postaralo studio morphe

pro kočky je chodov trochu z ruky. v obchodních centrech navíc dostáváme závratě, ztrácíme se v nich a  přepadají nás takový ty moralizující záchvaty kam to to lidstvo spěje, apod., proto se jim radši vyhýbáme obloukem. v chodově ovšem otevřeli na pár týdnů pop-up store s česko-slovenskými designéry a asi jim někdo dobře poradil, protože výběrem jednotlivých mladých značek prokázali celkem dobrý vkus. některé oblečení a doplňky jste sice mohli vidět už někde jinde, z úplných novinek tam ale narazíte na první kolekci pánské značky fiorina fury nebo na zbrusu novou kolekci dámských letních bot od zuzany serbák. pop-up bude otevřený do 15. července.


blueberries markéty richterové a zbyňka krulicha (tyhle šperky vzniklé technologií 3d tisku byly letos ověnčeny titulem czech grand design v kategorii šperk)

helena heinz tentokrát přinesla nejen mýdla a síťovky, ateliér soap. prodává poprvé už i svoje omalvánky
lenka štěpánková oblečená do topu své vlastní značky jsem 

letní zuzana serbák <3
omalovánky pro děti od heleny heinz
zdeňka imreczeová a petr foltera měli tehdy dost náročý týden, během kterého prezentovali svou novou značku fiorina fury hned třikrát (na grace&glamour, v oc chodov a v novém concept storu kurator, ze kterého jsme také přinesly fotoreport)


"láska, krása, mír..."
asi víte, jak moc milujeme tyhle heleniny síťovky evokující megasíťky na mýdla...
miro mluví do fešn tíví
 
  

Žádné komentáře:

Okomentovat