28. 6. 2015

plaveme s plove


před časem jsme dělaly rozhovor s pavlínou miklasovouplove a o bakalářce na téma oblékání prostoru. přečíst si ho můžete na molo7, kde seženete i plove plaveckou výbavu. říkaly jsme si pak, kde si vlastně lidi kupují plavky... my jsme si naše poslední pořídily od lokálního výrobce timo (jsme s nimi spokojené a rády bychom někdy podnikly výpravu do litoměřické dílny) a chceme taky někdy vyzkoušet  českou triolu. nejvíc se nám ale líbí plavky plove: navrhla je pavlína a ušila je triola. to všechno v rámci loňské klauzurní práce na téma moje značka.

plavky od pavlíny charakterizují jemné pastelové tóny a colour blocking a najdete v ní klasické sportovní střihy i neobvyklé bikiny s kšandami. ideální jsou na chlapeckou postavu, takže sorry, kočky,  ale stejně jsme do těch jejích plavek strašně moc zamilovaný. přes léto si je můžete vyzkoušet a zakoupit v nedávno  otevřeném designovém showroomu nazvaném prostě showroom. najdete ho v klimentské ulici. jak to tam vypadá a kdo ho vymyslel vám ukážeme zase příště. 
víc fotek z návštěvy pavlíny na břevnově, v bytě,  který donedávna šérovala se svými spolužačkami karolínou karpíškovou a sárou beránkovou - jejichž značka narnish vznikla mimochodem v rámci stejných loňských klauzur v ateliéru designu oděvu a obuvi jako pavlínino plove - najdete tady.

a napište nám, kde si kupujete plavky vy. plavete s plove, odivi nebo luftem? a nebo s timem jako kočky? 

2 komentáře:

  1. No jo, ty chlapecký postavy ... v životě jsem ji neměla. My, co máme prsa, břicho, stehna a jsme fakt ženský ... nakupujeme téměř výhradně v zahraničí. Bohužel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. my se snažíme přeci jen dívat po tuzemské produkci, myslíme, že triola a timo nabízí celkem slušné možnosti na všechny postavy, i když estetické oko asi ne vždycky uspokojí. na 'ženskou' postavu se hodí korzetový top/plážové plavky od natálie steklové. nedávno jsme také navštívily zuzanu z laia goes to the beach, tak se zkuste podívat. a také na v článku zmíněný luft.

      Vymazat