23. 4. 2015

nazdar nanovo!


ve spolupráci se studiem muck udělali kluci z nanovo - adam karásek a jirka mrázek - sportovně laděnou výstavku ve vitríně kavárny original coffee.  nazvali ji posokolsku: nazdar nanovo!
adam má prý moc rád staré sportovní vybavení a tak ho, jak jinak,  sbírá. evokuje mu totiž nejen samotnou radost z pohybu, ale i ducha kamarádství, který si s kolektivními sporty, vodáctvím a 'hraním si' ve volném čase spojuje.
pokud rádi vzpomínáte na hodiny tělocviku, třeba jak jste po tělocvičně dupali s medicinbalem, skákali přes koně a houpali se na kruzích, sbírka se vám určitě bude líbit.  nejde tu ani tak o to, jaké jste měli či máte sportovní výkony. já jsem třeba ve škole nikdy neměla ráda hod granátem (nešlo mi to),  přesto jsem se s ním ale po letech ráda viděla (byl ostatně za oknem). a při pohledu na hokejky mi úplně cukala ruka, protože bych si nejradši hned s někým zahrála.   a boxerský rukavice, ty  mám skoro úplně stejný doma (akorát je blbý, že na zašněrování tý druhý potřebujete asistenci. to se vám se  suchým zipem nestane, ale u šněrovacích rukavic musíte mluvit s lidma, takže jsme zas u toho kolektivu, setkávání se a sportovního étosu zašlých dob... takže je vlastně dobře, že vám to zašněruje kamarád.).
gymnastické náčiní, šermířské masky a medicinbaly si běžte zblízka prohlédnout do betlémské ulice. a můžete si k tomu samozřejmě dát i kafe přímo z pražírny.
  

Žádné komentáře:

Okomentovat