27. 2. 2015

futuhero, vesna a no.01 v novestě


včera jsme po delší době zašly do novesty, kde zahájily prodej kolekce tří mladých českých návrhářek. normálně byste na report čekaly tak měsíc, ale náhodou se díky matildině hyperaktivitě a davům uvnitř podařilo vyfotit asi jen deset fotek, čímž se celý proces závratně usnadnil.

futuhero hany frišonsové je naše srdcovka. ruční práce v hančině podání naprosto ladí se sci-fi konceptem kulturymilovného vědce budoucnosti, renesančního člověka, který rád tancuje, nosí masky a jen tak mimochodem zachraňuje v laboratoři svět. k lesklým plášťům, třásním a  coolmaxovým šatům s potiskem grotta z grébovky přidala hanka nově i oversized batikovaný mikiny s logem hf (batika je u ní samozřejmě stejně sexy jako sci-fi). kolekce měla premiéru loni v maastrichtu.
dále na nás v novestě čekala jarně naladěná a něžná vesna jany mikešové a samozřejmě i samotná jana, která si na koktejl odskočila od kolovrátku skoro jako v pohádce a jejíž pletené a drhané oděvy v jemných pastelových barvách potěší každou romantickou duši. poprvé jste vesnu mohli vidět na pražském mbpfw, na detaily se ale mrkněte na reportáž z naší podzimní návštěvy u jany v ateliéru.
a nakonec se představila i marcela křížová se svou debutovou kolekcí, krásnou a praktickou no. 01. jedná se o dokonale vyladěnou a snadno kombinovatelnou kolekci basic deseti kusů, které by podle marcely měla žena mít ve skříni. nafocenou ji tu skoro nemáme, ale snad si ji  pamatujete z výstavy letních diplomek na umprum
hf forever <3
kromě oblečení jsme si prohlédly i nový plátěnky novesta
... a parádní polankovy prestižky
všechno najdete v la gallery novesta na starém městě

Žádné komentáře:

Okomentovat