20. 12. 2014

last minute tip na ježíška: sense

letos jsme oproti loňsku těm tipům na český (a slovenský) designérský kousky pod stromeček moc nedaly, věříme totiž, že s náma lokální scénu sledujete průběžně a tak jste si svoje favority už vytipovali. i tak pro vás ale máme na poslední chvíli jeden tip.
prádýlko od jany thálový, který jsme si poprvé vyzkoušely skoro před dvěma lety (nějak to letí) na svátek mučedníků. kdo kočky pravidelně sleduje, ví, že jana je naše velká srdcovka a taky člověk, bez kterýho by jedenáct koček nikdy nevzniko. a tak jsme měly radost, že jsme mohly pro janu nafotit malý preview pro její kolekci. 

od oný oslavy mučedníků yana thal rozjela celou kolekci spodního prádla a spolu s designérkou lucií valerovou vytvořily koncept sense, který představily na prague design weeku i na nedávným designsupermarketu. pomatení smyslů zafungovalo a všechny ty krásný kalhotky teď chcem. a asi nejsme jediný. 

máme pro vás (a taky pro nás) dobrou zprávu - jana ve svým vinohradským showroomu na korunní 46 zítra od 11:00 chystá malej předvánoční dýchánek se slevou 30%(!) na parfémy a všechno prádlo i ostatní oblečení. takže kdo si na nedávných přehlídkách lokálního designu něco z konceptu sense vyhlídl, ale zatim se nerozhoupal, tenhle víkend má skvělou příležitost. 
my se taky stavíme, vyhlídly jsme si toho až až. prej bude i svařák a nějaký mňamky - a my možná doneseme nějaký to vegan cukroví...

foto: 11k

Žádné komentáře:

Okomentovat