15. 7. 2014

ludmila


na fotky outfitů si tu moc nepotrpíme. nemáme styl, nový hadry, ani chuť se fotit.
když jsme ale byly (pipi+tilda) nedávno s miakarinou dělat jeden rozhovor kousek od míráku, zastavila mě mia u ludmily s tím, že když má u sebe ten foťák a já na sobě mám ty boty ze sekáče, o kterejch jsem jí povídala, že mě teda vyfotí, že to prej vypadá dobře.

boty ze sekáče mám už asi rok a půl a byl to asi jeden z mejch nejlepších dosavadních úlovků toho druhu vůbec. stály stopade a jsou to téměř nový sandály od mnou adorovaný belgický návrhářky  ann demeulemeester. (kdyby vás to zajímalo, sekáč se nachází na koh.i.nooru, během vaší návštěvy vyvolávaj prodavačky aka uvaděčky nejrůznější slevy a novejm várkám oblečení říkaj 'kolekce'. jak jinak říkat oblečení ze západoevropskejch charit, žejo... jo, je to 'textile house'.). 
pak mám taky skoro novej batoh (už od jara). playbag jsem si  od svýho muže věčně půjčovat nemohla a pořídit si úplně stejnej batoh se mi moc nechtělo (znáte takový ty párečky ve stejnejch tričkách? jako nic proti, ale asi na to nemám.). sice jsem chtěla něco českýho, nakonec to ale vyhrál stockholmský sandquist. doufám, že ho budu mít tak aspoň deset let. 
brýle jsou za hubičku koupeným vzorkem londýnskýho designéra mauricia steina  a přišla jsem k nim tady. dost dobrej kauf, řekla bych, teď už je jen neztratit.
šaty jste už samozřejmě viděli tady, v jednom z prvních kočičích postů evr a mám je z jednoho berounskýho sekáče. 
pásek je od  zuzany kubíčkový (aka když člověk nemá na šaty, koupí si aspoň pásek. pozor! uvnitř jsou knoflíčky se zlatým lemováním.).
no a nejroztomilejší na konec: matilda má na sobě retro šaty z jednoho soběslavskýho sekáče cca 15 korun. dlouho už jí ale nebudou. roste totiž jako z vody.

a co vy nosíte v létě? 
(my furt to samý.).

... tak, a outfit post máme pro tento rok za sebou.

1 komentář:

  1. Krásný! i to matyldino jabko, takhle srandově okousaný (puntikaty)

    OdpovědětVymazat