7. 5. 2014

čajovna s jarkou haladovou aka kočky v rádiu


zítra večer uslyšíte kočky v rádiu. jelikož je zítra svátek, nebude to naživo, v rozhlase jsme byly už minulý týden.
jarku haladovou jsme na vltavě vždycky rády poslouchaly, a to jak v čajovně, tak v řeči věcí.  díky tomu jsme měly při setkání s ní pocit, že ji už dlouho známe; znaly jsme totiž dobře její hlas. pořad čajovna milujem nejen kvůli sympatickým moderátorům a zajímavým hostům, ale i pro jeho neformální atmosféru, která často připomíná setkání  u kafe nebo právě u čaje.  
jarka nás pozvala do svojí pravidelné  čajovny o designu, která se vysílá jednou za měsíc. spolu s 11 kočkama byla v čajovně i martina z našeho oblíbeného obchodu kurator, ve kterém mimochodem právě teď najdete novou prodejní instalaci (à propos, věděli jste, že mladé návrhářky anna cichá a radka hortová mají novou společnou značku about? pro nás je to novinka.).v rozhlase na nás čekala samá krása, skvělý pan technik, kterému martina přinesla štrůdl, ale byl by milý určitě i jen tak, no a samozřejmě jarka haladová, za kterou jsme vlastně vždycky chtěly do čajovny jít, jen jsme nevěděly, o čem bychom tam tak mohly mluvit. ke všemu  máme jen jednu malou výtku: překvapivě jsme nedostaly žádný čaj. 
pokud nestihnete čajovnu 8.května od 19:00 na vltavě, záznam pořadu pak najdete na stránkách čajovny. jo a věděli jste, že čajovna má vlastní facebook
(edit 18.5. poslechněte si to TADY!)

tohle jsme vyfotily tajně, z lásky k papíru a typografii. 
fotit jsem mohla jenom během pauzy, jinak by bylo na záznamu slyšet cvakání.
mikrofon čeká na něco chytrýho, místo toho jsem zapomněla říct spoustu zásadních věcí a jistě jsem něco i popletla. kočky prostě nikdy nebudou tak chytrý jako rádio.
moc milý pán. bez něj by to neproběhlo!
pipilotti v košili od kristýny javůrkové a holinkách novesta by leeda, jaroslava haladová v novestách a martina malá v halence od zuzany kubíčkové


pohled z mostu na patře našeho nahrávacího studia

2 komentáře: