3. 12. 2013

z předvánočního holešovickýho fešn marketu

mechová instalace od 'je ticho'
o víkendu kočky navštívily předvánoční holešovický fashion market. vyzbrojeny svým vlastním průvodcem s tipy, co tam vyhledat, odhodlaně čelily nákupuchtivým davům přesně asi hodinu. víc se zvládnout fakt nedalo. bylo to dílem tlačenicí, která pobyt v hale pražský tržnice dost znepříjemňovala (patrně daň za to, že tyhle 'holešovice' měly bejt ty největší s nejvíc stánkama v historii), dílem i tím, že většinu věcí jsme mohly bez výčitek minout. čistý a osobitý design od 2d3D, soolista, je ticho a tyformy tu v záplavě vzájemně si podobných věcí alespoň lépe vynikl. potěšilo nás opětovně ale i dětské retro od mile, recyklátoři všeho druhu, grafika a komiks.  
byl jste se tam také někdo podívat? a našli jste něco? 

od mile tentokrát 2x s kšandama jednou bez
vánoční ozdoby z kartonu a plexi v krabičce od polárkáče - KDO

3 komentáře:

  1. No jasně :)
    Po dlouhé době si mohu dovolit krásný lněný top na míru s odhalenými zády od Very nice a neodolala jsem " dokonalému muži"- pořídila jsem si Roberta. Od soboty odpoledne mne tento kulturista doprovází životem ..a je prostě k sežrání!
    :)

    OdpovědětVymazat
  2. Největší radost mám z bločků od Reformátuj z vašich tipů :) I když jsem si teda od nich nejvíc ze všeho stejně chtěla odnést jejich nádhernýho přívětivýho psa...

    OdpovědětVymazat
  3. já byla, hned v pátek chvilinku po zahájení, takže tam ještě nikdo skoro nebyl :) každopádně jsem tentokrát nic nenakoupila (kromě výborné palačinky a yogi čaje :))

    OdpovědětVymazat