10. 1. 2012

would-be

IMG_4950
IMG_4935
IMG_4939
IMG_4963

být tak kočičí ženou a žít po nocích!  toulat se liduprázdnejma uličkama, vyhřívat se pod lampou a mít pocit, že město je celý moje. a taky chodit v suprrr cat kostýmku a mít superpowers.
stejně v nich chodíme, v kostýmech s iniciálama a logama, jeden za spartu, druhej třeba za adidas, máme každej ňákej cejch. ale chyběj nám ty superpowers. a většinou nám to ani nevadí. musíme se smířit s tím, že nám něco chybí a vždycky chybět bude. jsme vlastně malí, směšní a ubozí. i v suprrr kabátě pro would-be Catwoman. celý je to ňáký would-be, to žití...

IMG_4944
kabát Pussy Deluxe, dar od kamarádky L.
boty Beltissimo, dar od maminky
would-be život, dar od real Boha (was ist das, ten můj život? jako for real) 
IMG_4946
*fotil C.

9 komentářů:

  1. Ten kabát je skvělý..a vlasy taky:))

    OdpovědětVymazat
  2. tady jako bych tušila klasický lednový ponor in profundum. dost tomu asi napomáhá ten nedostatek světla, asi. však taky poslední dny sama mívám poměrně husté would-be stavy..
    ale ve šviháckym kabátku bývá ten ponor nakonec tak nějak stylovější. a vo to taky de, ne? čímž si vybavuju, že máti počátkem sedmdesátek nosívala ke kočáru jeden stejně střižený (ale v osudově rrrudé a 100% vlnu). s úspěchem jsem ho pak v devadesátkách recyklovala a hrála si na vanessu paradis z roxy. nakonec ho, po pár dalších letech, jednou otec aktivně vyvezl z domu a pro další zájemce vyvěsil na bránu hřbitova..
    lovu zdar!
    taluciana

    OdpovědětVymazat
  3. Hej... ten kabát je dokonalej.

    OdpovědětVymazat
  4. ja mam pořad, akorat se vic utapim v minulosti
    kluci z DAS by měli radost

    OdpovědětVymazat
  5. superschopnosti chci taky. chci rozumět všemu. no, to by bylo možná na škodu, tak dobře, zlatá rybko, chci si aspoň číst o kvantové teorii a nezaseknout se na dvaatřicáté stránce... :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkně apokalyptické. Že ty sis nedala žádné sluníčkové novoroční předsevzetí?
    Barevné zdi mám ráda, barvy vdechujou betonu život. Nemusej bejt ani hezký, život taky není furt úplně pěknej.

    OdpovědětVymazat
  7. jee posobis tak vznesene...a tie vlasy...ja z nich nemozem

    OdpovědětVymazat