29. 1. 2012

kočky a knížky


my kočky knížky prostě milujeme. ne jenom jako dokonalej kousek do vydesignovaný knihovničky. a nemáme na mysli ani tu vůni papíru, šustění stránek, nebo to, když se vám podaří v antikvariátu sehnat výtisk dlouho sháněný knížky s ještě nerozřezanejma listama. to všechno je sice nezaměnitelný, ale těžko to může přesáhnout zážitek ze čtení samotnýho, ať už k tomu zprostředkování používáte místo papíru ipad nebo kindle.

taky máme trochu úchylku na fotky lidí, kteří čtou (i Marilyn vypadá ještě líp než obvykle, jakmile v ruce drží knížku, no ne?; je taky snadnější jí odpustit to herectví, když u čtení Joyceova Odyssea vypadá tak zmateně a u Stébel trávy tak smutně.), přičemž válet se celou neděli v posteli s knížkama ovládáme naprosto bravurně. 

co z toho vyplývá? jako správný pseudointelektuálky jsme se rozhodly, že sem prostě začneme víc cpát naší oblíbenou literaturu.
v nejbližších dnech můžete očekávat fotky línejch koček, který celou neděli strávily v posteli v obložení knížek a ještě u toho zvládly pouštět svoje oblíbený desky a hledat ten nejpohodlnější válecí se outfit. (a bude i  válecí se postelovej mixtejp.)

prozatím 'aspoň' ta Marilyn, která teda podle nás rozhodně neměla špatnej vkus. 

(všechny fotky poctivě vygoogleny)

p.s.: taky jste schopný strávit celej víkend v posteli, nebo je to jenom kočičí problém?

7 komentářů:

  1. Ne, to opravdu není jenom kočičí problém :D

    OdpovědětVymazat
  2. marilyn povinne citala knizky svojho manzela:-D

    http://saschanitra.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. oooo book posts on the way...tesim sa! :)
    no a s valanim v posteli nemam absolutne ziadny problem, este aby hej

    OdpovědětVymazat
  4. super super super! Tesim se moc moc. Ja jsem dneska naprosto vyjmecne byla akcni a sla jsem plavat. Ale ted se chystam jit valet... ano, s knizkou :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super, těším se a moc. Nová inspirace :-) Já bych bez knih nemohla žít, jsem jimi až posedlá. A strávit den v peřinách s knihou? Neznám nic lepšího :-)

    OdpovědětVymazat
  6. hmmmmmmmmmmmmmm. práve dnes mi dôjde objednávka z martinusu, práve dnes mám v pláne navštíviť knižnicu a práve dnes si chcem prečítať knihy, ktoré som dostala ešte na vianoce a pre skúškové som nemala na ne toľko času, koľko by som si priala!
    PS: marilyn je nádherná

    OdpovědětVymazat
  7. těším se na kočičí tipy :) A v posteli jsem tuhle neděli strávila, takže to není jen kočičí problém ;)

    OdpovědětVymazat