31. 1. 2012

just another monday morning


vím, dneska je úterý. a fotky jsou z neděle. navíc nemám ráda anglický názvy česky psanejch textů, ale život nejde člověku vždycky úplně na ruku; jarvisovi se nedá odolat a když zpívá 'Is this the light of a new day dawning? A future bright that you can walk in? No it's just another Monday morning, Do it all over again', tak je prostě pondělní ráno. v neděli i v úterý.

to se takhle kočičí princezny rozhodly, že se sejdou, aby byly kreativní, jenže se to nějak zvrtlo. nedělní pondělní náladě člověk (natož kočka) zkrátka neporučí.
začalo to nevinně; komiksama jako peanuts nebo pod dekou. jenže jarvis udělal svoje a od dějin smrti je to už jenom kousek k terrymu richardsonovi. asi to jinak než pornem ani skončit nemohlo.. 

tohle je zatím jenom ochutnávka a hudební doprovod; fotky a mnohem víc knížek čekejte v nejbližích dnech. a jako obvykle vás kliknutí na obrázek s playlistem přivede k mixu. 



7 komentářů:

  1. genialni fotky, to musela byt paradni zevlovaci nedele ;)

    OdpovědětVymazat
  2. tyjo toni morrison jsem hrozne zboznovala na gymplu! diky, musim si neco od ni stahnout do kindlu do svoji kolekce starych oblibenych knih :)

    OdpovědětVymazat
  3. :))
    bombová posteľ a tie svetielka... a gramofón! ja mám doma platne, ktoré si nemám na čom púšťať... úžasná atmosféra ide z tých fotiek, chcela by som zažiť takú pohodu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, taky mi chvíli trvalo si k deskám pořídit ten gramec, ale už jsme spolu pěkných pár let

      Vymazat
  4. Co je to za knížku na předposlední fotce? Kalanka

    OdpovědětVymazat
  5. fever ray ou jé, ihned ucho stavím :)

    OdpovědětVymazat