9. 6. 2015

soutěž s dejmidárkem a bosým hugem

naši 'kolekci' na dejmidárku najdete TADY
po delší době pro vás máme malý dárek. ve spolupráci se stránkami dejmidarek.cz a naším oblíbeným českým hračkářstvím hugo chodí bos vyhlašujeme soutěž! 

tři z vás mohou vyhrát jeden z plakátů od ilustrátorky karolíny strykové, motiv si můžete vybrat: helenu, vendelína, josefa nebo třeba abecedu. co musíte udělat? stačí se registrovat na dejmidarek.cz a okomentovat článek s naší kolekcí. ne že bychom se snad vydaly na návrhářskou dráhu, ale udělaly jsme pro dejmidárek našich top  10 aka deset věcí, po kterých momentálně toužíme a dají se sehnat přes internet. mezi nimi najdete například naši milovanou šperkařku nastěnku aleinikavu, autorku komiksů toybox, návrhářku petru ptáčkovou a worhshop s městskou zahradou kokoza.
náš seznam přání najdete TADY a tam prosím zanechte i svůj komentář. jakkoli budeme rádi za váš komentář na tomto místě, soutěž probíhá na dejmidárku. a pokud se budete registrovat pomocí facebooku, uveďte v komentáři prosím i svou emailovou adresu.








a propos, znáte vůbec dejmidárek?
je to způsob, jak si vytvořit svůj vizuální a virtuální seznam přání (ehm, těch, co se dají koupit), která vám pak mohou splnit vaši známí, kamarádi a obdivovatelé (btw, kdybyste nám někdo chtěl zakoupit cokoli z výše uvedeného, pošleme vám na vyžádání naší adresu a napíšeme na vaši počest třeba i básničku, nebo tak). vymyšleno je to na dejmidárku tak, že člověk přející do poslední chvíle netuší, co a od koho konkrétně dostane. je to vlastně taková obdoba seznamů svatebních darů, ale můžete jej využít třeba na svoje narozeniny. dejmidárek navíc spolupracuje s celou řadou sympatických eshopů, například již zmiňovaný hugo, nebo třeba hnstl.ly s fůrou lokálních produktů od řemeslníků, nebo papírnictví ljus, které ocení zejména kutilové a diy nadšenci.
přejeme tedy příjemnou inspiraci, prokrastinaci a hlavně štěstí v soutěži!
edit 10.6. soutěž končí v pondělí 15. června, tak si pospěšte (nebo na to případně zapomeňte). 

Žádné komentáře:

Okomentovat