23. 3. 2015

sisters slaví desítku

sistersconspiracy oslavily nedávno 10. narozeniny a mezi gratulanty jsme se objevily i my. u příležitosti svých kulatin představily  alice a jana nové kousky z kolekce 'dům', která vznikla ve spolupráci s grafickým designérem adamem uchytilem. jejím poznávacím znamením je domek jedním tahem.
kromě sisters jsme se na letné potkaly i se zuzanou sedmidubskou aka 7dub, která nechala rodinu na moravě a udělala si  zas na pár dní výlet do prahy. přivezla s sebou i další přírůstky k řadě oděvů a nově i bytových doplňků z organické bavlny.  a jelikož se v jejich letenském showroomu (dobrovského 24) shromáždila zrovna skupinka studentů nedaleké scholastiky, které alice klouzková učí, došlo i na příjemné setkání s účastníky modrotiskového workshopu, kam jsme jely na podzim.  
přejeme sisters další úspěšné roky, víc odvážných mladých mužů s dobrým vkusem a spoustu spokojených zákazníků a zákaznic!
tak schválně, kdo vidí domek nakreslený jedním tahem?
sedák od 7dub je samozřejmě z biobavlny a plněný je pohankovými slupkami <3
designérka nastassia aleinikava v brýlích ze svojí diplomky, které snad brzy budou i na prodej. nastěnka bydlí kousek od sisters, ale toho večera se chystala na cestu do dalekého hloubětína zaplavat si v bazénu se slanou vodou. jestli máte rádi její práci, přijďte se podívat tento pátek /  27.3. na otevření backyardu, kde má nastěnka spolu s dalšími šperkaři a designéry svůj ateliér.
martina dvořáková, která se tu schovává za kytkou, studuje momentálně  na scholastice módní design pod vedením alice ze sisters a má za sebou už jednu modrotiskovou kolekci. modrotisku se plánuje věnovat i dál, tak se moc těšíme.  

Žádné komentáře:

Okomentovat