16. 5. 2014

olo showroom


na otvíračce olo showroomu v  kaprově ulici se nám moc líbilo. líbily se nám fešn koláže juliuse reichela, který nabarvil modelky na reklamních fotografiích namodro, dlouhatánský obraz spuštěný dolů ze čtvrtého patra,   a taky že tam bylo tolik oblečení co časopisů a knih. showroom zastupuje módní návrháře a značky jako alešbáry (brněnský návrhář aleš šeliga), jakub polanka, petra ptáčková, zuzana kubíčková a hana frišonsová. to je teda dost dobrá parta. a další ještě přibudou.

koláže juliuse reichela nám trochu připomněly školní léta a vybarvování pod lavicí
novinka od hany frišonsové. její nová kolekce futuhero se poprvé představí na festivalu fashion clash v maastrichtu.
boty z nedávného představení polankova jesus gangu v londýně, nahoře objekt/korzet z pneumatiky
oddity hany frišonsové
šmoulové dodrželi do modra laděný dress code bez problémů.
čelenka od alešbáry

4 komentáře:

  1. - jak ja se na tendle report od vas tesila !
    .)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem zvědavá na přístup k zákazníkovi... někdy mě tydlecty obchody trochu deptaj: v rozhovorech dělaj, jak je byznys v módě těžký a jak je těžký se uživit, ale když tam osobně přijdeš, máš pocit, že nad tebou ohrnujou nos. to si pak při placení řeknu, proč jim ty svoje prachy vlastně dávám

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj :-)
    Zdravím anonyma.
    OLO showroom není obchod, je to profesionální zastoupení několika českých a slovenských návrhářů a značek a je určený zejména pro odbornou veřejnost, média a obchodníky. Ale dveře jsou otevřeny všem zájemcům, nikoho s dotazem nevyhodíme, naopak, velmi rádi odpovíme, poradíme a jsem si naprosto jistá, že na nikoho nebude nikdo nevrlý či domýšlivý :-)
    S úctou Olo Křížová

    OdpovědětVymazat