18. 2. 2014

návštěva u lu


malířku lu jindrák skřivánkovou jsme tu představovaly minulý týden v souvislosti s naší únorovou soutěží. že je malířka, co se ráda hezky oblíká, už tedy víte, možná jste ale  netušili, že je taky maminkou. její josefina  a naše matilda jsou skoro stejně staré, domluvily jsme si tak rande u lu v ateliéru, a pak šly na procházku na grébovku a do bistra javánka (mají tu úžasný vege i vegan meníčka, což kočky samozřejmě zajímá). ateliér má lu kousek od nádraží vršovice v prostoru bývalé tiskárny. spolu s ní tu mají kancelář i kluci z urban expedition, stejně jako tehdy v krymské v MU. místnosti ale momentálně dominují velká plátna (nebo na sebe jen přirozeně strhávají pozornost ať jsou kdekoliv?). na návštěvě u lu jsme byly minulý pátek, kdy ve vršovicích pravděpodobně začalo jaro a den před únětickým masopustem bylo potřeba vyzkoušet pár masek...
nezapomeňte, že soutěž s lu u nás na kočkách ještě probíhá! do dnešní půlnoci máte ještě čas, abyste se o dřevěný přívěsek s koláží přihlásili taky. soutěžit můžete TADY.  

psaníčko z obrazu
psaníčko od lu, které sama nosí
výšivku nechala lu udělat na stroji podle svýho návrhu

1 komentář:

  1. Místa, kde se pracuje a tvoří jsou vždycky krásná, i kdyby byla jakkoliv zabordelená...úžasné fotky. A Lu to tam má opravdu moc hezké, bezva prostor, krásné detaily. A ona je celá taková mile sympatická. Moc se mi to líbí. Díky:-)

    OdpovědětVymazat