18. 12. 2013

kočičí tipy na ježíška: basquiat


posledním kočičím online shopping tipem pro/na ježíška je basquiat. samozřejmě vám nedoporučujeme opravdový originál, ale basquiatem inspirovaný set šperků od elišky lhotské 'for jean-michel' s podtitulem  'kresli všude, kde můžeš!' (basquiat prý taky čmáral všude, žejo).
elišku lhotskou můžete znát z námi oblíbeného uměleckého uskupení VNUK. tvoří šperky  i pod svým občanským jménem a je také jednou z iniciátorek nové galerie současného šperku ZÁŘÍ situované v praze na letné, jen kousínek od bio oko.  designérka, umělkyně a kurátorka (krom září i úspěšného bienále současného šperku v železném brodě) je nedávnou absolventkou bratislavské všvu, obor šperk, vystudovanou má i plzeň (pod vedením prof. v.k. nováka). její šperky charakterizuje dobrý nápad, chcete-li 'koncept', jako u těchhle basquiatovských tabulek/broží, které si můžete pokreslit podle libosti a momentálního rozpoložení, a pak prostě smazat houbou jako za starých časů ve škole a křídovou tužkou načmárat zas něco jinýho.
trojúhelníkovou tabulku, kterou jsme pro vás pod stromeček vytipovaly, najdete v online prodejní galerii MOLO7, a to přesně TADY!

menší variantu šperku najdete TADY

jestli vám letos ještě něco na ježíška tipnem, bude to už asi jen nějaký to last minute diy, který vylovíme z kočičí kápézetky. zachraňovat však asi budeme hlavně samy sebe...

Žádné komentáře:

Okomentovat