2. 12. 2013

druhá látková výměna v meetfactory

no, my vás taky milujem. víc než uzený tofu (nebo aspoň přesně tolik).
na druhé látkové výměně kočky dostaly v pořadí druhou šanci zaswapovat si s cool lidma z 'meetu'. jenže kočky zase neswapovaly. asi mají radši - co se směny oblečení týče -  zcela bezpeněžní neofiko transakce, spíš jsou ale totálně neschopný se kamkoliv dopředu zaregistrovat.
do meetfactory jsme se tak přišly akorát  najíst a pokoukat. látková výměna číslo dva totiž opět přinesla i prodej vintage oblečení, second handy fešn redakcí a blogerů a taky trochu toho designu (knížky a papír). jídla bylo tentokrát na místě skutečně hodně, na starosti ho měli food blogeři, gastronadšenci a vegan restaurace plevel (ta se postarala o naši skvělou svačinku: hummus + salátek z grilované zeleniny). atmošku zachycuje fotoreport z odpolední meetfactory, kdy bar je ještě zavřený, zato barevný reflektory jedou na plný obrátky...

vetřelci a volavky a další knižní krásy najdete v novém holešovickém knihkupectví page five, které se zaměřuje na ilustraci, komiks, grafický design  a výtvarný umění. nabízí nejen českou, ale i zahraniční knižní a časopiseckou produkci.


mou je jedno z našich zamilovaných papírnictví. seznámily jsme se s ním na jaře na první akci tohohle druhu v meetfactory a snad vás potěší, že se s nimi setkáte i tenhle týden na designsupermarketu! (nás to tedy těší).
rwl najdete na facebooku
daniel gonzales vařil chilli con carne a zeleninové kari
brýle z bohemia retro vintage
naše kaše je novým přírůstkem do naší gastromapy. skutečně 'chutná líp než vypadá', jak to je u kaší bežný, což ví snad každý, kdo si kaše rád dělá k snídani. dobrou zprávou taky je, že 'naše kaše' je bez mléka,  lepku a bílýho cukru. hurá!
exclusive i cheap hadříky od blogera salivy, který mě slušně pozdravil 'dobrý den' jako pani učitelku
 
fotoreport z první látkové výměny v meetfactory najdete tady.

Žádné komentáře:

Okomentovat