26. 7. 2013

Snídaně s MOLO7

lucie kutálková (leeda) a alice klouzková (sistersconspiracy) posnídaly vedle nás. jejich značky patři k tomu nejlepšimu, co na molu najdete. 
11 koček ve středu posnídalo v karlínském mamacoffee a spolu s nimi partička novinářů a designérů. molo7 - což jste si patrně už stihli povšimnout - je nová internetová prodejní galerie českého fešn designu. tým molo7 si zase všiml, že novináři rádi jedí, uspořádal pro ně tedy pořádnou koláčovo-muffino-bagelovou hostinu. a seznámíte se přeci nejlíp u společného stolu. fair trade kávu jsme si daly ledovou, na zub ale nic, protože s foťákem v jedný a s miminkem v druhý ruce se zatraceně špatně snídá. domácí malinovou limošku si ale s chutí daly i kočky veganky.  


tak jako je cílem projektu molo7 zprostředkovat českou autorskou módu i lidem žijícím mimo prahu, případně brno (kde je více méně dostupná), ranní tiskovka měla sloužit i jako takový seznamovací večírek pro novináře/blogery a návrháře. nápad je to dobrý, nutno ovšem podotknout, že pokud mají novináři o módní talenty skutečně zájem, najdou si je sami. 

no a co jsme vlastně na snídani dělaly, když snídat jsme nestihly? jako obvykle jsme během prezentace trochu rušily a hodně cvakaly foťákem. mimoto jsme si také povídaly s návrháři, z nichž některý máme opravdu hodně rády a seznámily jsme se s primabalerínou adélou pollertovou - ambasadorkou projektu. ta nám sice nezatančila, zapózovala ale s hedvábnou sukýnkou od ségraségra. a víte, co taková baletka snídá? jenom kávu. a když jde potom tančit nebo cvičit (vychovává totiž budoucí baletní generaci, ve své nové taneční škole ale může učit i vás), nesnídá prý vůbec nic. 

team family: zdeňka imreczeová a petr foltera, životní partneřia a  tvůrci čerstvé pánské značky fiorina fury
adéla (podle svých slov 'lovkyně designérů') rozmlouvá se ségrami eliškou  a dášou mertovými; autorkami kultovní cykloznačky segrasegra. letos všechny  překvapily,  když se  pustily do něčeho zcela nového a  přišly  s  romantickou kolekcí ručně malovaných šatů 'introspection'.
hana noble aka lazy eye přišla také posnídat. stejně  jako ostatní s sebou přinesla i pár svých kousků na vyzkoušení.
ahoy sailor od sistersconspiracy a k tomu námořnický šaty leeda

1 komentář: