29. 3. 2013

prague fashion salon v B1



jelikož se toho teď děje nějak moc,  přinášíme vám fotoreport z prvního prague fashion salónu v bé jedničce  (B1 - centre for contemporary design v bubenské)  až s týdenním zpožděním.
pop-up shop v nádherném prostoru bývalý lístkárny v bubenské přinesl kurátorský výběr hlavně českých značek a návrhářů módy a doplňků. překvapivě hodně myslely organizátorky pivoine.noire na kluky a to je dobře, protože na ně se na český módní scéně většinou zapomíná.
jak se vám salón líbil? 

mirka horká
denisa dovalová , studentka UTB ve zlíně,  kterou jsme loni viděly na prague fashion weekendu v rámci soutěže pro začínající návrháře start-up. společně s terezou otáhalíkovou tam představila kolekci "evil twin")

leo macenauer představil v kurátorském výběru pražského salónu gentlemanskou kolekci "men's club" doplěnou o taškuy playbag a luxusní ručně šitý boty classic shoes 
dřevěné brýle
step on no pets  (leeda)

nejzajímavěji nainstalovaný objekt: rudé sako mirky horké z kolekce duše na oko

ukázky z poslední kolekce zn. leeda (lucie kutálková, lucie trnková) včetně povedených bot a holínek, které holky navrhly  pro novestu
tahle chaise longue patří v bé jedničce ke stálému sortimentu (alespoň myslím) 

mirka horká v pop-up shopu vystavila svoje poslední dvě kolekce - duše na oko a negativ - obě skvělé a obě pánské. 
...doplnil ji štěpán růžička, s nímž už za pár dní představí  na shooting fashion stars (11.4.) společnou kolekci "žít jinak" inspirovanou čechovovým rackem (o vznikání kolekce jsme vás nedávno informovaly v tomhle reportu)

...a na závěr dobroty z bistra 8

Žádné komentáře:

Okomentovat