6. 10. 2012

Z.K. na designbloku

... nebo spíš Z.K. v kostele. Její polonahé svůdnice v průsvitných rouškách se promenádovaly v kostele sv. Šimona a Judy dokonce i před zraky svatých (soch). Tohle by se milosrdným asi moc nelíbilo a ani předbělohorským bratřím. Kočkám se to ale líbilo, i když jaký mají přehlídky v kostele význam stále ještě nevíme. Kromě toho, že je to hezký, tam asi vyšší smysl nebude, ledaže by se někdo pokoušel naznačit, že móda je pro mnohé fešn oběti něco jako náboženství.

IMG_0122

Negližé a prádlo v něžném i lehce sadomasochistickém podání (já samořejmě nevím, jak vypadají BDSM praktiky, ale mám tušení, že nějaký to černý pyžamko by se tam uplatnilo) stihla Zuzka Kubíčková vytvořit za pouhé tři týdny od prezentace Staré škeble na PFW. Na designbloku se představila  mladší škeblí sestra, která se nejprve trochu styděla a halila se do roušky. Pocit intimity zvyšovaly i perličky na místech, kde by je člověk nečekal.  Tahle malá škeble je určená na J/L 13 a všechny modely tak budou na prodej - jedná se o ready-to-wear kolekci - takže se tu můžete inspirovat a již brzy obohatit svůj budoárový život...

IMG_0079

Chození na jehlách některým modelkám moc nešlo, ale podle mě to nejde nikomu, protože jehly patrně nejsou k chození určený (jsou asi jen na vození se taxíkem a pózování na červeným koberci, i když v tom BDSM se prý dají využít i jinak).

Untitled 3
IMG_0106
IMG_0120
...tohle je moje favoritní negližé

IMG_0112
Untitled 4IMG_0064Untitled 5IMG_0094IMG_0071
... ty nejvíc BDSM kousky stejně jako pohodlný pyžamka se mi bohužel nepodařilo vyfotit, tak se na ně podívejte jinde, například můžete sledovat Z.K. facebook

IMG_0059

tohle je můj první přehlídkový report z designbloku, ale ještě jich chystám několik. zjistila jsem, že stát naproti molu - tam, kde fotí profíci - má dost zásadní vliv na kvalitu přehlídkovejch fotek ... bohužel mi to došlo až po Zuzčině přehlídce, kterou jsem fotila z první řady a moc to nevyšlo, jak sami vidíte. 
příště se těšte na krásný šaty, kabáty, pánský kolekce, nový talenty a taky parádní náušnice a boty! možná se ale ještě dřív přihlásí Miakarina s reportem ze Šporkáče, kde jsme spolu strávily několik dlouhých hodin. Zatím pa!

2 komentáře: