30. 4. 2016

catback ft. adéla doušová


je to tak, kočky žijou. 
prospaly jsme mimo jiný loňskej designblok nebo dokonce dva pražský fashion weeky - a schválně, kolik z vás si myslelo, že se z toho extra dlouhýho zimního spánku už neproberem? 

máme velkou radost, že si to nemyslela adéla doušová, která nás pozvala na nadcházející prague design week, kde bude vystavovat novou kolekci šperků. 



při našem prvním setkání nás odrovnala myšlenkou marnosti a marnivosti; kolekcí prstenů z mýdla, které se po čase pozvolna přirozenou cestou rozpadnou, nás donutila přemýšlet o pomíjivosti a smyslu 'toho všeho', jak se říká.

tentokrát adéla představí spolupráci s obuvní značkou shoedaism a taky kolekcí stříbrných prstenů se surovými kameny jako ametysty nebo citríny, na což se my kočky moc těšíme, protože jako malý jsme rády běhaly po lese a hledaly křemeny nebo třeba ametysty. miakarina má nějaký ještě dodnes. 

děkujeme adéle doušové za pozvání a teď pozveme zase my vás, na pražský týden designu, prague design week, chcete-li. začíná v pondělí a trvat bude až do příští neděle (tedy 8. května), v kafkově domě na staroměstským náměstí. máme pochopitelně pár starých známých favoritů, taky jsme ale zvědavý na nový objevy, se kterýma jsme se ještě naživo nesetkaly. 

náš report z úplně prvního prague design weeku najdete tady a tady, na video a povídání o našem setkání s adélou koukněte sem


jo a v neděli je na náplavce prvomájovej vegan festival veggie náplavka summer 2016, kam byste všichni měli přijít ještě dřív než my, protože tam všechno sníme. 

btw, tímto oficiálně vyhlašujem konec zimního spánku a ohlašujeme kambek. chceme se samozřejmě vrátit v plný síle, větší, lepší...znáte to. ale chcem na to taky jít trochu jinak. stay tuned.

5 komentářů: