12. 4. 2015

lu X recycle with love

na jarní pop-up s lu v neobyčejně stylovém sekáči recycle with love se udělalo krásně jarní počasí. dalo se tak skvělě zevlovat na ulici před obchodem a před sousedním bistrem 8. letenská ulice veverkova je k takovému příjemnému podvečernímu pobytu naprosto ideální. kromě zmiňovaného sekáče  a bistra tu najdete například i knihkupectví page5, nebo ateliér by myyna a aspoň někde se vždycky něco děje. tentokrát recycle with love vítal novou kolekci recyklovaných i nových kousků pro velké a malé holky od malířky lu jindrák skřivánkové aka lu. v rwl se tak objevily i malé holčičky, které si asi přišly omrknout dětskou limitku.

oblečení od lu asi znáte z dob, kdy ještě měla ateliér v krymské (na místě je v současné době pražská pobočka vydavatelství dětských knih baobab). na rwl narazila nedávno úplnou  náhodou a protože se jí tu líbilo a s autorkou místního konceptu martinou si padly do oka, udělala pro rwl malou fešn řadu. nám se jako vždy nejvíc líbily recyklovaný košile s ručně malovanými abstraktními detaily. doporučujeme!
     

a pokud nechcete, aby vám unikly další pop-upy v recycle with love, sledujte je taky na facebooku. martina navíc pořádá i friendly markety převážně s prodejci věcí z druhý ruky a vintage fešnu, ale i mladými designéry. poslední byl právě včera, jak jsme oznamovaly na naší infonástěnce, kterou tu najdete pod titulkem 'co se děje'.

2 komentáře:

  1. Děkuju za zmínku! Kdybyste měly chuť, stavte se ve středu 22. dubna na zavírací večírek ateliéru (oficiální event je u mne na facebooku)... Ale budete na mne muset asi mňouknout, protože vás nepoznám :).

    OdpovědětVymazat