6. 4. 2015

do tělocvičny s wemove


wemove from elva katter on Vimeo

po velikonočních čokoládách a mazancích si dáme trochu pohybu. my jsme si sice na chatě užily děsně aktivní koledu na sněhu a skoro došlo i na koulovačku, pravidelné cvičení nám ale nějak nejde vykonávat ...eh, pravidelně. to holky z wemove jsou na tom o dost líp než kočky; adéla je trenérka fitness a návrhářka lucie chodí ráda běhat a cvičit pilates. spolu mají značku sportovního oblečení WEMOVE, která pro vás může být skvělou lokálních alternativou globalizovaných megaznaček.
my od nich sice v naší sportovní tašce ještě nic nemáme, brousíme si ale drápy minimálně na trojbarevný legíny (opticky zeštíhlují, škoda, že ne natrvalo) a bavlněný šedý tílko. všechny kousky jsou moc příjemný na dotek, takže vám v nich bude určitě dobře. jen se podívejte na video z more than pilates, jak se v nich cvičí lucii, která je sama navrhla.  o wemove se víc dozvíte TADY  a kromě rozhovoru tu najdete i soutěž o legíny, přesně o takový, co si taky přejem.
za fotky z ateliéru, který má lucie králová doma v litomyšli, děkujeme lucce
p.s. a pokud vás zajímá sportovní móda, teda ani tak nb tenisky jako spíš funkční a dobře vypadající activewear vyrobený v české republice, sledujte i nový projekt návrhářky kristiny synek SYN v pohybu.
my si brzy snad taky něco pořídíme a zajdem se zas proskočit do sokola. nazdar!

2 komentáře:

  1. Jůůů, díky za super článek. Hned jsem se mrkla na stránky Wemove a musím říct, že mají teda moc pěkné věcičky. Do fitka se mi to bude hodit, takže po výplatě objednávám :-)

    www.cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat