30. 3. 2015

malé kočičí tipy #1

kdyby vás náhodou zaujala matildina garderóba, tak je to všechno dědictví po starších sestrách. tilda je na tom trochu jako ron weasley; skoro nic novýho a když se jí zlomí kouzelnická hůlka... o novém oblečení od ice ice baby si může nechat jen zdát, ostatně stejně jako lola a babeta, které zase dědí po bratrancích, sestřenicích a anonymech z charit. 

fakt nic nestíháme. vůbec nic. miakarina nemocná, pipilotti maminka,  v šuplíku asi 15 reportáží, deníček z fešn weeku a rozhovor s jedním úžasným návrhářem. místo psaní a vybírání fotek ale chodíme brzy spát a prokousáváme se každodenníma povinnostma. posíláme vám alespoň tildu, která vás zdraví z jánského vršku, kde objevila, že největší zábava na světě jsou schody se zábradlím.  

na chody vedoucí z nerudovky jsme narazily, když jsme hledaly novou galerii designum a nový šperky hanuše lamra. obojí vám ukážeme příště, teď ale musíme jít na další procházku, pak do školky, pak na zpívání a pak možná dopíšeme mbpfw deníček. máme pro vás ale ještě dva tipy...

...a šup na další kolečko

tak zaprvé, pokud jste v praze, vypravte se na apríla do českého hračkářství hugo chodí bos, kde se bude slavit hugův svátek. pro děti jsou přichystány výtvarné dílny, pro všechny krásné české hračky a jako novinka i vintage sedmdesátkový poklady v původních obalech (...hlavně to neříkejte sběratelům, nebo to všechno vykoupí a na děti se nedostane). 

no a pokud nenakupujete oblečení jenom v charitách jako my, mrkněte se na novou london-based značku dětského oblečení z organické bavlny, za kterou stojí česká designérka žijící v británii alžběta bonhard. betty a její značku BBBambino můžete na kickstarteru podpořit TADY a vybrat si za to nějakou pěknou odměnu. doporučujeme cokoliv s obrázkem velšské corgi ollie...což je vlastně skoro všechno.
ofiko fotky bbbambino

2 komentáře:

  1. Tilda má ale teda supr ohoz... Thumbs up! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, má to všechno z druhý (třetí a čtvrtý) ruky.

      Vymazat