4. 3. 2015

artsemestr zima 2015: ilustrace, grafika, sklo a porcelán

s psaním blogovýho deníčku to máme trochu  jako s vytvářením rodinných fotoalb v analogový době. než si všechno proberem, upravíme a promyslíme, funguje záznam už opravdu jen jako vzpomínka na minulost, nikoliv - jak by to snad v instantní blogosféře mělo být - jako zpráva o tom, co se právě děje. podobně to letos dopadlo i s naší výpravou na umprumku.
kromě pár fotek na facebooku jsme zatím z jiných ateliérů než těch s módním a textilním designem nic neukázaly, a i když jste možná klauzury na umprum viděli na vlastní oči, nebo někde na fotkách, my je sem přece jen dáme a budeme doufat, že vás potěší si letošní artsemestr připomenout. třeba jako byste si zalistovali starým albem. módu a textilní tvorbu najdete tady a dneska se mrkneme na ilustraci, grafiku,  písmo, design, malbu, sklo a porcelán.
no a pokud byste přeci jen chtěli vědět o našich výletech na blešáky a do aťasů o něco dřív, zkuste náš instamňau

freestyle embroidery na živém plakátu lucie lučanské

dekorovaný porcelán a plakát wild animals  ilustrátorky nikoly logosové  
série porcelánu martiny hudečkové s vyobrazením vesmírných  krajin podle povrchu jedné vzdálené komety coby analogie k exotickým orientálním motivům na historickém porcelánu.

4 komentáře:

  1. já jsem vděčná velmi! díky. mě uteče vše:)

    OdpovědětVymazat
  2. Vždycky mě zajímalo, co se pak - po klauzurách - s takovými výtvory dělá, nechává si je autor, škola, prodají se, rozdají? Já bych to koupila všechno, což je jeden z důvodů, proč na podobné akce nikdy nechodím...

    OdpovědětVymazat
  3. V našem ateliéru (ilustrace) je většina vystavovaných věcí ke koupi přímo během výstavy. Také není problém se dohodnout na koupi po jejím skončení.

    Nebo si je nechá autor .)

    OdpovědětVymazat