5. 1. 2015

o janě thálové aka jak kočky dělaly rozhovor s idou


s janou thálovou se obě kočky znají už hodně dlouho. vždyť je to taky naše ida, kterou si můžete pamatovat jako jednu z jedenácti koček z doby, když jsme před více než třemi lety začaly blogovat. teď je ida, pardon jana, už full-time návrhářka yana thal a na blogování jí čas nezbývá, zase jsme s ní ale mohly udělat rozhovor aniž bychom si připadaly jako kdybychom zpovídaly jednu stranu naší vlastní kočičí entity.
přestože se s janou známe roky, nikdy jsme s ní tolik nerozebíraly její šicí začátky a její britskou cestu za zkušenou. samozřejmě jsme si s ní povídaly i o našem milovaném projektu sense, který propojuje aromaterapii v podobě přírodních parfémů  lucie valerové s janinou kolekcí krásného prádla. rozhovor s janou vám určitě doporučujeme, najdete ho tady. vinou naší postvánoční lenosti (nebo spíš naprosto plánovaného prázdninového odpočinku aka kolapsu) vám o něm říkáme až teď, takže už bohužel nemůžete soutěžit o flitrované kalhotky (a to vám je určitě líto), můžete si ale nějaké koupit, ať už v eshopu na molo7 nebo u jany ve vinohradském showroomu (korunní 46). pokud půjdete jen náhodou kolem, určitě se u ní stavte, ráda vás uvidí. a pokud tam nebude ona, potkáte se pravděpodobně s její mladší sestrou zuzanou nebo s petrou, kterou můžete znát jako janinu modelku.
... no a tady ještě pár detailů z pracovny a showroomu, mezi nimiž jsou i fotky, který jsme nikam jinam nedaly. miakarina a jana bydlí v domě vedle sebe (aka funfact), fotek jsme tak měly tentokrát ještě o něco víc než normálně.
parfémy lucie valerové jsou namíchané ze základních vonných esencí.   jsou tedy přírodní, nejsou testované na zvířatech a voní nádherně. očichat a případně zakoupit si je můžete v showroomu yana thal. 
horká novinka, kterou jste mohli vidět na předvánočním "suproši"
tuhle halenku z kolekce assumpta má pipilotti u sebe ve skříni a má ji moc ráda

1 komentář:

  1. tie parfemy musim skusit .)))
    a krabička čaj zlatá směs mi hrozne pripomenulo moju maminu a jej šicie zásobičky .))
    pekné!

    OdpovědětVymazat