19. 12. 2014

vánoční bazar v neone

svoje obrázky a kolekci bílého oblečení nesoucího její autorské kresby přinesla do neone léna brauner
...i do klubu neone na bubenský se letos šlo na vánoční bazar s českými designéry a blešákem. my jsme tam dorazili (my jako rodina, ne jako kočky) až večer s mírnou nákupní kocovinou po knihexu a friendly marketu a s pevným odhodláním nic víc už neutratit.
potkaly jsme tam jakoby a odivi, ale i ilustrátorku lénu brauner, která nám nabídla svůj starý růžový topík s perličkama na princeznovský převleky a xxl šátek na stavbu bunkrů.  v neone jsme tak nakonec nechaly aspoň dvě pětky. nafukovací míč, který holky dostaly darem,  sice po pár minutách radosti zakousl pes keira, ale i tak si to děti na baru celkem užily. další vánoční nákupy jsme si v neone zakázaly, i když ty košile od kristýny javůrkový jsou teď snad ještě lepší než dřív...
toníkova vydařená photobomb


pěkný vánoční ozdoby od mlask
obchod julius s batohama braasi a taškama paragraph
kristýna javůrková aka jakoby přinesla krásný košile a batůžky z recyklovaných džínů. batůžek vám klidně vyrobí i z těch vašich.
iva burkertová aka odivi  a její bestsellery: kabáty, jednoduchý šaty a ledvinky. iva nám říkala, jakou má radost, že sehnala lokálního dodavatele vlny. více kousků v tartan stylu pak přinesla na designsupermarket (report snad zítra).
dančí zrcadla od katly
recy sklenice a vázy  z vinných lahví od srny
holčičí-psí pokec

2 komentáře:

  1. Lena Brauner? jeji tvorba je strasnej kyc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujeme anonymovi za umělecko-kritický diskurz. my tady u nás na blogýsku povětšinou jen tak plytce kloužeme po povrchu, jsme asi trochu jednodušší a líbí se nám ilustrace koťátek a tak. takže se, milý autore anonymního komentáře, nemusíte ostýchat a směle do toho - moc rády si přečteme nějaké erudované pojednání na téma hloubka či kýč v současné ilustrátorské tvorbě...

      Vymazat