17. 12. 2014

jedenáct koček a paragraph ohlašují vánoční soutěž

 ♥

milí příznivci jedenácti koček, 

máme pro vás vánoční soutěž, o které jste si už možná mysleli, že nebude. nechaly jsme si ji tak trochu na poslední chvíli, což vás ale asi nepřekvapí.
do ježíška už zbývá jen sedm dní a přesně za týden touhle dobou už budete určitě dychtivě rozbalovat dárky. jednomu z vás chceme na štědrý den udělat ještě větší radost a obdarovat ho/ji krásnou plátěnou taškou* z dílny paragraph s ručně tištěným 'bramborovým' kočičím motivem  od naší milované grafické designérky karolíny strykové
abyste věděli, kočky mají tuhle tašku vyzkoušenou, samy ji nosí a všema deseti doporučují. vyrobená je ze silného bavlněného plátna, takže unese celkem hodně knížek z knihovny (případně z knihexu, haha), ale kamarádí se třeba i s dětskou tenisovou raketou, kořenovou zeleninou nebo karimatkou na sezení u vody. jestli ji budete nosit jako nákupku či jako trendy urban tašku necháme na vás. od vás chceme jen jedno: napište nám, co si přejete k ježíšku (můžete to pojmout jak chcete. odpovědi jako world pís jsou ok, ale klidně se rozepište konkrétně, u pipilotti doma si například děti nejvíc ze všeho přejí kouzelnou hůlku...). a můžete nám třeba také napsat, na co byste kočičí tašku používali (ať ví, do čeho jde), nebo jestli jste někdy tiskli bramborovými tiskátky a co jste si vytiskli. zkrátka nám napište něco o sobě, ať vás, čtenáře 11k poznáme zase o chlup víc. a pokud nemáte profil na bloggeru, nezapomeňte k tomu připsat i nějaký kontakt na vás.  soutěž ukončíme o půlnoci 23. prosince tohotu roku a výherce vylosujeme a vyhlásíme na štědrý den! 

*rozměr tašky je 35x50cm, prát na 40, žehlit z lícu

32 komentářů:

  1. K Ježíšku si přeju Velkou obrazovou knihu Malého prince.
    Poprvé jsem bramborou tiskla před 22 lety ve školce a zatím naposledy před měsíce ve Strážnici ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Přeju si knížku od Amandy Palmer The Art of Asking. Nebo nějakou pohádku nepohádku od Neila Gaimana. Nebo Teplou Prahu. Nebo jinou knížku, knížky u nás prostě frčí.
    Bramborou jsem určitě někdy tiskla, ale asi mě to moc nebavilo. Teď bych si to chtěla vyzkoušet znova, chci natisknout něco na plátno a ušít nám válecí polštáře (snad to svedu, když je to pravoúhlý).

    Krásné svátky, kočky! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Chci aby mi přijel kluk ze světa. A Kmeny nebo Slečny. A nějakej kousek z Kurátoru by potěšil. A ... prostě ty dárky ráda dostávám i dávám. Letos jsem právě tiskla, i když ne bramborou, nýbrž gumou.

    OdpovědětVymazat
  4. K Ježíšku si přeju hlavně knížky, spoooustu knížek a k tomu sušenky, čokoládu a dobrý víno:D...knížkou u mne nikdo nic nezkazí, jen by se mohl nenápadně poptat, aby náhodou nekoupil něco, co už u mne domov má;)
    Tašku bych unosila do práce na takový ten pracovní bordýlek a něco k snědku:)
    lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  5. K Vanocum si preji polaroid, tak snad se mi to splni. Z brambor jsem samozrejme tiskla, tricka :-)
    kostkova.pavla@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Přeji si hlavně zdraví, z těch materiálních věcí by mě potěšil parfém či mobil, jenže mi to stejně nemá kdo koupit. :/
    Taška je super, nosila bych ji na nákupy. Bramborama jsem tiskla někdy v dětství, už ani nevím co. Jinak motiv kočiček je můj oblíbený, takže se mi výhra fakt moc líbí.
    radka.kaiserova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. K Ježíšku si přeji hlavně pohodu. A ano, jsem i materialista a požitkář, tak si přeju i drip na kávu!
    Bramborami jsem tiskla na skautu, ale myslím, že mi moc nešly vyřezávat..!
    Tašku si přeju, protože mi poslední dobou, když jdu do školy nebo vlastně kamkoli jinam, už nestačí batoh..
    alzbetano@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Teď pár dní před Vánoci mě napadá krom světovýho míru i tisíc materiálních věciček. Např. vylepšovátka na Dianu (foťáček), oblíbený měkký dárky (ponožky a spol,), hodně kosmetických blbostiček, hodně svíček atd. A hodně sněhu, ale to by byl fakt zázrak.
    Kočičí taška by musela přežít hodně věcí, protože nejraději si všecko házím do plátěných tašek, je to mega praktičnost a pohodlnost:). Ale rozhodně bych si dala záležet, aby zůstala dlouho bílá!:p
    mejlos: zampionovapolivka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Nic, jen klidné Vánoce s nejbližšími a pokud k tomu bude cukroví a bramborový salát - jedině dobře! :)
    aneta.jel@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Tak na Vianoce si prajem všade veľa vianočných svetielok, takže sa teším, až prídem zajtra domov a všetko to tam vyzdobím :-) Ja mám ale aj tak najväčšiu radosť, keď sa ľudom páčia darčeky, ktoré som im kúpila. Vždy sa nemôžem dočkať, kedy im ich už budem môcť dať. A nepohrdla by som kozmetickým štetcom :-D
    A taška je skvelá, u mňa by bola jednoznačne na knihy, lebo ich často nosím so sebou.
    natalia.gazova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. K Vánocům co se materiálních dárků týče,chci akorát pár kousků oblečení,možná nějákou tu kosmetiku.Na bramborová tiskátka si vzpomínám..používali jsme je ve školce.:) To už je pár roků zpátky.Mám moc ráda plátěné tašky,na nákupy by byla fajn.
    janulka.9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. K Vánocům si přeju třeba boty na cvičení, chodidla mi poděkují :D A jinak rozhodně klid a pohodu, to bych teď ocenila asi nejvíc ;)
    V tašce bych nosila knížky z knihovny do knihovny :)

    OdpovědětVymazat
  13. tašku by som použivala normálne von alebo do školy :)
    prajem si iba take obyčajne veci ako ponožky a ta :D
    hej kedysi v školke sme s tym robili jablčka :D
    micka185@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  14. já vlastně nějak ani nic nepotřebuju, nechci. možná tak ještě jedno štěňátko? :-D
    jó, bramborová tiskátka jsme kdysi používali na 1. stupni ZŠ, myslím, že vzor byl motýl.
    a taška by byla na parádní nákupy, co totiž s igelitkou, že? :-D
    miuka12@seznam.vz

    OdpovědětVymazat
  15. Na Vánoce si nepřeji nic konkrétního jen aby všichni byly zdraví. Nikdy jsem bramborovými tsikátky netiskla ale tašku bych používala na občasné a nenáročné nošení aby se nepoškodila:D
    eliskajelen@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Na Vánoce raději dárky dávám než dostávám, takže si nepřeji nic konkrétního, ale každé překvapení potěší! Jsem takový antitalent, že bramborovými tiskátky raději netisknu ... přenechávám to nadanější části mé rodiny :D A tašku bych věnovala sestřičce - ta kočičky miluje! :-)
    k.komrsova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. V tasce bych nosila knizky a nezbytnosti pro mlade a jeho ulovky, poklady, ktere musi mit doma. Blyskave kaminky a listi a pulce... a preji si houpaci kreslo a aby se deda potkal s mym synem. A nikdy jsem asi bramborove netiskala. :) terdulis@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. K letošním Vánocům si přeji jako klasicky oblečení, kosmetiku a šperky..no nic extra no :D
    Taška je moc pěkná a originální, nosila bych v ní asi knížky.
    Bramborová tiskátka jsme tiskly jako malé se ségrou, byly to přáníčka, trička, tašky...
    klara.zakova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. K Vánocům dostanu mraky nádherných dárků, ale stejně bych si asi přála nejvíc zase zažít Vánoce jako v dětství - hromady sněhu, mráz, pohoda v rodinném kruhu... Bez sněhu ty Vánoce nějak nemají to kouzlo...

    terezasaki zavináč seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  21. K Vánocům si přeji hodinky a deštník :) jinak aby jsme byly všichni zdraví :) mencovakristyna@email.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Vánoce jsou čas radosti a naše děti mají velkou radost, že už se blíží já bych si moc přála aby mě tak rychle nerostly a zůstaly tak vzorně natěšený na ty svátky vánoční, pořád počítaj a vymýšlej jak to uspíšit aby ten den rychleji nastal, také jsme tiskaly bramborovými tiskátky, zrovna začátkem adventu dělaly jsem vánoční ubrus pro babičku a moc se povedl, sama bych si takový přála snad bude čas si ho vyrobit, takže moc oblíbená technika, takška by se líbila mě i naší kočiče Jasmínce, kterou jsme našli, je to koťátko, které velze všude a všechno pozoruje a vyzkoumá, já bych jí nosila na lepší. Kočkám přeju poklidný mńoukání a těším se na další bloggy, čtu je ráda, tlydie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. bramborama jsme tiskly plátěný tašky, který prodáváme jako merch naší kapely. nejdýl nám na tom trvalo ty brambory vyřezat do kýženejch tvarů a nezamazat se - to jsme nezvládly. tašek nakonec vzniklo jen asi 10, ale měly jsme z toho skvělej pocit a hezký odpoledne k tomu. a to je asi i to, co bych chtěla k Vánocům: příjemně strávenej čas.

    tašku bych každopádně asi nechtěla pro sebe, ale pro ju, která je nejvíc kočičí člověk, kterýho znám.

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj,
    bramborama jsem tiskla před čtrnácti dny poprvé, když jsem chtěla svému kočičákovi udělat vlastní polštář. Když už je tak hodnej, že i spí u hlavy, tak si ho zaslouží, ne? Má na něm křížky a kolečka a vypadá to pěkně. A na Vánoce si nic zvláštního nepřeju, radost by mi udělal čaj Kusmi, protože se mi hrozně líbí ty obaly a sama to do toho nevrazím, ale jinak asi ani nic. A aby taška věděla do čeho půjde, nosila by knížky, které chci používat na bakalářku a asi i nějaké granulky pro toho mého parťáka.

    vav.ran@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Bramborou jsem tiskla ve školce, to si dobře pamatuju :) K Vánocům bych chtěla z hmotných věcí hlavně knížky, hodně knížek. :) Z těch nehmotných klid, pohodu a zdraví.
    gunarova29@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. GFC: Martina Homoláková
    mail: martina.homolakova@gmail.com
    Na Vánoce si přeju svetr, nějak nepotřebuju nic jiného :). Bramborou jsem tiskla na táboře asi v osmi letech na tričko srdíčka, pamatuji si to pořád. Tašku bych používala na věci do školy, případně na nákup apod..:) Moc pěkná giveaway! Veselé Vánoce:)

    OdpovědětVymazat
  27. GFC: Nechvatalova9
    Na razítka si též pamatuji, ve školce jsme je často dělali i doma, ale spíše jsme to tiskli asi na papír. Těžko říct, moc si to už nepamatuji. K Vánocům si toho přeji hodně, ale postačí mi, aby se hnula stavba dál, což se pomalu, ale jistě začíná zase hýbat :). Vánoce by neměly být o dárcích ;).
    E-mail: Nechvatalova9@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. K Vánocům si přeju tradičně oblečení, šperky a knihy. Taky bych si přála sníh, ale to se mi asi nesplní :D
    Tašku bych věnovala kamarádce, která miluje kočky. Určitě by z ní měla radost. :)
    soniajames@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  29. GFC:Loe Herinková

    Na Vánoce se ani tak netěším , ale na 27.12 moc, protože si pojedu pro štěňátko a třeba se konečně uzdravím a nebudu se muset vracet na léčbu úzkostných depresí :)
    Tašku bych používala do práce (dobrovolničení v útulku pro kočky a psy) a nosila bych si v ní vše co bych tam potřebovala :)
    Všem přeji Veselé Vánoce :)) a hlavně hodně štěstí a smíchu do Nového roku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj loe, psaly jsme ti email, ale zatím nevíme, na jakou adresu máme výhru poslat, případně jestli by sis tašku chtěla vyzvednout v praze. ozvi se nám! elvakatter@gmail.com

      Vymazat
  30. přeju si ať jsou všichni zdraví a šťastní..před pár rokama jsem potiskla režisérskou židli hvězdama a tašku bych nosila asi prostě všude
    zusje@seznam.cz

    OdpovědětVymazat