22. 10. 2014

karlínský showroom segrasegra má nové nájemníky

tentokrát se šla ostříhat i babetka. účes se jí líbil, jen nemohla vystát tu desetiminutovou nesvobodu na kadeřnickém křesle, tak se mračila.

pamatujete, jak jsme vám jednou povídaly o naší kamarádce kátě, která nás stříhá? bylo to téměř před dvěma lety a tehdy jsme řešily, jak si o(d)barvit vlasy nějakou cruelty-free barvou. teď nás barvy už vůbec neberou a necháváme si náš vlastní odstín, kátiných kadeřnických služeb ale využíváme pořád.
dřív jsme k ní většinou chodily domů, případně k novákovi v krymský, od září má káťa novou 'střižnu' v karlíně. společnost tu dělá elišce mertové ze segrasegra, ke které se nastěhovala do ateliéru, když se prostor vyprázdnil po odchodu alice a jany ze sistersconspiracy. sisters teď mají krásný showroom v hip zóně na letné a kamarádky káťa a eliška si mezitím karlínský showroom předělaly po svém.
starý lampy z antiku
jak karlínský showroom vypadal dřív se můžete mrknout v našich loňských reportážích; nejprve jsme tu v září navštívily elišku a dášu  ze segrasegra (víc jsme teda fotily, až když nás pak eliška  vzala na jednu letenskou půdu a ukázala nám, jak vznikají šaty z kolekce introspection s ruční malbou), letos v lednu pak alici a janu ze sisters (tady toho z showroomu uvidíte trochu víc) a nakonec ještě na jaře zuzanu sedmidubskou aka 7dub.
a abychom nezapomněly, právě jsme se doslechly, že spolu s eliškou a káťou budou v karlíně k vidění i věci od dress vivi, tedy od marjetky k., která před časem spoluzaložila krymský koncept mu (rip) a vintage doplňky by marcat. podíváme se tu na ně, až se  zas příště půjdem nechat ostříhat!
...a nejkrásnější starožitné kadeřnické křeslo!
namísto oblečení jsou tu pověšené kartáče...
... jinde ale oblečení zůstalo
hlavně to pro cyklisty
... pro cyklisty, co jezděj po městě.
přibyly nový věšáky
světlo à la housenka zůstalo
segrasegra a jedna z novinek: podzimní parka
a ještě kousky z léta (stříhat jsme se byly ještě v hřejivém babím létu)

samotný pracovní stůl zůstal od naší poslední návštěvy skoro nezměněn
...a tenhle kabát s límcem z duše (a patrně i s duší) jsme si vloni zkoušely; tedy spíš tenhle model, než ten konkrétní kousek, a strašně se nám líbil!

4 komentáře:

  1. Mohla bych se jen zeptat, za kolik je tu přibližně střih? Nebo je to uvedeno někde na webu?
    Díky moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, moc se omlouváme za takový velký zpoždění s odpovědí. vůbec jsme si dotazů u tohohle článku nevšimly, tak fakt sorry. káťa není drahá, střih třeba za 3-4 stovky. provedení skvělý. určitě se domluvíte. v případě zájmu jí napište mejl: katerina.peklova@seznam.cz

      Vymazat
  2. Nemůžu nikde najít webovky kadeřnictví. Můžu poprosit o kontakt. Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj jitko, káťa nikde online není, ale v případě zájmu jí napište (katerina.peklova@seznam.cz). my jí máme moc rády a vždycky se nám líbí, jak nás ostříhá :).

      Vymazat