18. 9. 2014

showroom yana thal a zažít korunní jinak

vinohrady žijou a poslední dobou hlavně korunní. po boomu kaváren s nabídkou lokálních pražíren (vyrojilo se jich za posledních pár měsíců tolik, že jsme je všechny ještě ani nestačily obejít), to vypadá, že korunní se brzo změní na vinohradskej fešn distrikt. o 'definitely in' pepovi klírovi taktně pomlčíme, nicméně kromě mirky horký tu ještě o den dřív otevřela svůj showroom návrhářka jana thálová. 


janinu značku yana thal tu snad nemusíme představovat; kdo tu není poprvé, určitě zaznamenal naše mapování spolupráce jany thálový s bárou baronovou a ditou pepe na projektu čtecích šatů yinothay ke knize slečny, nebo naši obsesi spodním prádlem z její dílny. 
netřeba nejspíš představovat ani vlnu sousedských slavností, která se pod sdruženým názvem 'zažít město jinak' přelije už tuhle sobotu přes prahu, ostravu, hradec králové a jablonec nad nisou. nás jako tradičně v pražským okruhu láká především krymská a americká, zažívat město jinak se ale bude taky v korunní, a to právě v rámci ofiko otvíračky janina novýho showroomu. 

my se těšíme hlavně na speciální slavnostně-otvíračkový ceny, na programu ale bude taky přehlídka/živá performance ke kolekci yinothay i videoprojekce k výstavě dress code book ve whiteboxu kutnohorskýho gasku (na tu se mimochodem můžete zajet podívat ještě do 28. tohohle měsíce). na ulici navíc vyroste improvizovaný obýváček, v němž si budete moct vychutnat převážně vegetariánské (a částečně i veganské) občerstvení od kuřete v podvazkách, drinky nebo kafe, takže si můžete přijít jen tak zazevlit. adresa je korunní 46 a fb event tady

a pro ty z vás, co v sobotu budou zažívat jinak třeba ostravu nebo hradec, přinášíme vizuální ochutnávku janina showroomu s úžasným pařezolustrem. 
krom oblečení tu najdete i slečny a další autorské knihy báry baronové
a brzy prý taky limitku aromaterapeutických parfémů...my si přičichly k úžasnýmu vzorku, víc se ale asi dovíme až na letošním designsupermarketu

1 komentář:

  1. to spodní prádlo! :O wow! pokud to nestihnu zítra, rozhodně se tam musím jít podívat někdy jindy. jsem ráda, že mé okolí tak krásně ožívá!

    OdpovědětVymazat