23. 7. 2014

bazar u natálky


tehdy léto vlastně teprve začínalo, ale my jsme měly pocit, že jsme tam na dovolený. v kavárně u natálie steklové se nám líbí vždycky a na červnovém módním bazaru, kterého se účastnilo vlastně jen pár lidí, zato všichni s ohromným citem pro krásný věci, tomu samozřejmě nebylo jinak.
tentokrát jsme tu ale navíc prošly velkými muky, většími než normálně, a mohl za to právě ten údajný 'blešák' a taky upcyklovaný novinky od natálie. klidně bychom si tam hned vyměnily šatník, ale nakonec jsme si jen daly limošku (nevíš coby, dej si limošku) a štrůdl od natálčiny maminky - vlastně si ho spíš dala matilda, která si chtěla nechat i talířek, tak moc se jí totiž líbil.
a co vy, chodíte taky k natálii na terasu? a kam jinam ještě v letní praze chodíte? (rozuměj: kde je to ještě snesitelný, když je děsný vedro a vy zrovna nemůžete bejt v lese, nebo u vody, nebo v jeskyni...). těšíme se na vaše tipy. a pokud máte doporučení na zajímavou akci na letní okurkovou sezónu, klidně nám ho sem taky přihoďte! třeba se vám podaří vytáhnout nás z chaty do města.
a pokud náhodou o natálii steklové a její kavárně s obchodem  slyšíte poprvé a tudíž nejste v obraze, přečtěte si náš starší rozhovor s natálkou, nebo se podívejte na fotoreport z otvíračky natálie steklová shop&café ze začátku loňského léta.

mezi origo modely od natálie steklové najdete v obchodě i zajímavé vintage kousky posbírané většinou někde na cestách. nám se hodně líbilo všechno z denimu. 
upcyklovaný model od natálie steklové se pyšní vintage knoflíčky z itálie. roztomilost sama.
krásná učitelka jógy předvádí další z šatů natálie steklové

jo a tady mardžíla
mezi 'blešákovými' kousky jsme našly i úžasný kalhoty leeda z kolekce leeda kaplicky.
tilda se mi snaží sdělit, že si ty anglický boty nemám kupovat, jinak nebude na jídlo. a má samozřejmě pravdu. boty jsem tam musela nechat.
lastury na terase neboli vzpomínka na moře. na prosluněný terase v domě hudebních nástrojů si člověk opravdu na chvíli připadá jako na prázdninách v teplých krajích. 
plachtu aka vývěsní štít natálce na úřadech sice zatrhly, vyrobila z ní ale tašky, které si teď můžete v kavárně pořídit. nezoufej a recykluj!  

6 komentářů:

  1. Až budu v Praze, ráda bych k ní koukla. Takových návštěv víc!

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oh no. nevíme jak se to mohlo stát,ale omylem jsme vaši zprávu vymazaly (obsluha soc sítí z mobilu je pro nás nějak obtížná), matně si ale vzpomínáme, že se dotaz týkal adresy kavárny. ano, je to jungmannovo nám. 17 a kavárna se nachází přímo v domě hudebních nástrojů ve 3. tj nejvyšším patře.

      Vymazat
  3. Dotaz pro Matildu: dostaneme se tam s kočárkem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, je to možné. mají tam nákladní výtah, ale je potřeba nahoru nejprve zavolat nebo někdo musí vyjít nahoru a s výtahem sjet dolů. je to docela legrace.

      Vymazat