28. 6. 2014

'měj ráda sama sebe'

říká dita pepe, bára baronová, a taky kočky.
nevíme, jak to máte vy, pro kočky byl každopádně červen se všema těma akcema, klauzurama uměleckejch škol a přípravama na okurkovou sezónu a úprk z města, dost náročnej. přeci jen jsme zvyklý na svoje líný tempíčko, přičemž jsme se asi ještě úplně neprobudily z našeho postelovýho módu trůny/komiksy/skandinávský detektivky. podařilo se nám tak téměř zazdít crowdfundigovou kampaň dity pepe a báry baronový, našich oblíbenejch autorek vizuálně úchvatnejch dokumentů o ženách. 
slečny jsme u nás na blogu propíraly několikrát; mapovaly jsme spolupáci autorek s návrhářkou janou thálovou v projektu 'čtecích šatů' yinothay (na který se mimochodem můžete až do konce září zajít podívat do gasku a zítra tamtéž ve tři odpoledne na speciální módní přehlídku), o knížku jste si u nás loni v červnu mohli zasoutěžit, a ani jsme neopomněly zmínit, že za úspěšný start slečen autorky vděčí crowdfundingové kampani. rok se s rokem sešel a bára s ditou chtějí představit svůj nový projekt s názvem měj ráda sama sebe (aka love yourself), přičemž prostředky na propagaci shání opět prostřednictvím crowdfundingu, tentokrát na hithitu. skoro jsme to zaspaly, do konce kampaně nicméně zbývá vybrat ještě nějaký ty drobný a my za pět minut dvanáct držíme palce, ať se to povede.
na nedělním knihexu (report je v pořadí, 4real) jsme totiž měly možnost si tuhle dokumentární výpravu za sebeláskou a sebepoznáním prostřednictvím příběhů osmnácti češek osahat a prohlídnout a musíme říct, že za slečnama co se týče vizuálu rozhodně v ničem nezaostává. ostatně posuďte sami:



pokud si knížku chcete v předstihu pořídit, či jiným způsobem projekt podpořit (například zakoupením limitky speciální edice šatů od lady vivialový nebo originální velkoformátovou fotkou od dity pepe), máte na to čas už jenom do konce měsíce, tedy necelý dva dny. 
crowdfundingovou kampaň pro knihu 'měj ráda sama sebe' najdete tady. 

úžasnou grafickou úpravu má na svědomí opět milan nedvěd, na projektu dále spolupracovala módní návrhářka lada vyvialová, make-up artist eva leutová a tým kadeřníka františka letala.  

1 komentář:

  1. držím palce aby to vyšlo a aby ľudia prispeli!
    lebo slečny boli úžasné a toto vyzerá byť zas niečo megasupr

    OdpovědětVymazat