29. 6. 2014

grace'n'glamour 5


přestože očividně nepatříme mezi typický zákaznice gng, co prahnou po business módě a večírkové eleganci,  na pátý vydání fešn marketu, jemuž neřeknem jinak než 'grejs', jsme se  do malostranského hotelu mandarin oriental přece jen vydaly.
těšily jsme se na nový luxusní prádlo yany thal, který nás samozřejmě nezklamalo a po delší době jsme taky viděly naší oblíbenou zuzku veselou. ta si teď sice kvůli  mateřství dává malou pauzu - alespoň oficiálně, zakázek má  prý však plno (tomu se samozřejmě vůbec nedivíme). kromě jany a zuzky jsme v mandarínu  potkaly i skvělou šperkařku evu růžičkovou, návrhářku janu minaříkovou a josefinu bakošovou aka chi-chi, kterou znáte i jako majitelku galerie hard-de-core a která se akce účastnila vůbec poprvé.
zuzana veselá. na její novinky se podívejte sem
jana thálová aka yana thal přinesla úplně nové a strašně krásné prádlo <3 . fotky novinek najdete na jejím blogu tady.

stříbrné šperky od hany koi
 

eva růžičková v hedvábné vestě od jindry jansové <3. na novinky z povedené kolekce shining se mrkněte sem.

...první z našich prázdninových fotoreportů je z naší série 'stalo se víc než před třemi týdny' (aka breaking news). dřív jsme k nim kvůli množství červnových akcí nedostaly. plánujeme tak ještě například report z květnovýho shape and vision, otvíračku kuzmarkt showroomu nebo žižkovský mezidvorky. děkujeme vám za trpělivost!

4 komentáře:

  1. Opět moc hezký výběr tvorby na fotkách.
    A co Vintage market u Containallu...report z toho posledního bude? díky :)

    OdpovědětVymazat
  2. ach boože! ♥ to prádýlko je luxusní.

    OdpovědětVymazat