24. 5. 2014

pokoje 2

na pokojích se nám líbilo.  do prahy opět přivezly studentské klauzury z celé republiky. po loňském prvním ročníku, který byl cele věnován architektuře, se organizátoři rozhodli pro rozšíření svého záběru i na další obory. pokoj jako prostor k site specific k prezentaci svého ateliéru tak dostali i malíři, fotografové, designéři a grafici. kočky tuhle snahu fakt oceňujou - kolikrát nás napadne vyjet na klauzury do plzně, do ústí nebo do zlína, nakonec se ale vždycky zmůžem jen na tu domácí umprumku (jsme fakt velký cestovatelky, víme). děkujeme tedy pokojům za rozšíření našich obzorů a na oplátku tu máme jeden fotoreport.

prostor k výstavě našly pokoje opět vedle kontejneru containall v nevyužívaném domě v cihelné ulici na malé straně. tohle (sezónní) kulturní centrum s posezením u řeky máme moc rády, mají tu dobrý limo a cider a nedávno tu měl pultík s občerstvením dokonce i náš oblíbenej moment.

tohle nám přišlo super. někdy podle mapy zkusíme  prochodit prahu průchodama.
tyhle krásný architektonický modely vznikly v ateliéru architektury na všup
vysoce interaktivní instalace ateliéru aplikované a reklamní fotografie (ujep) 
...se hodně povedla!
výstava ateliéru digitální média (ujep)
pokoje v pokojích, opět architektura na umprum
globální problémy a ateliér designu obuvi (utb zlín)
jeden z nejlepších pokojů: recepce

4 komentáře:

  1. Uf to je porAdna naloz fotek ;) diky vystavu jsem bohuzel nevidela tak alespon takto!

    OdpovědětVymazat
  2. dokud jsem nevidela tenhle report, tak me jeste tolik nemrzelo, ze jsem se v tu dobu nedostala do prahy. ted me to ovsem mrzi hodne

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě, že jste tam byly. O téhle akci jsem nevěděla. Snad mi to příště vyjde. Díky za fotky.
    kristyna

    OdpovědětVymazat
  4. úžasné, nádherné, dokonalé fotky. Boj o život mi vehnal slzy do očí, ale ty boty jsou fascinující. Nádhera...škoda, že se na takové akce dostávám sporadicky.

    OdpovědětVymazat