27. 4. 2014

návštěva u devoto


kočkám se líbí, když někdo umí pracovat rukama. my se občas pokoušíme něco udělat, ale zas tak dobře nám to nejde. s dřevem neumíme pracovat  vůbec, jenom nasekat třísky na oheň a zašpičatit proutek na opékání něčeho nad ním. kluci z devoto to se dřevem umí. lukáš a petr vystudovali vejšku, pak si odskočili na učňák, aby se naučili nějaký pořádný řemeslo, a pak si založili truhlárnu. na zakázku teď navrhují a vyrábí převážně dětský pokoje, nově nabízí nábytek i sériově. nám by se to taky líbilo, bydlet s opravdovým dřevěným nábytkem, který není z ikea nebo z popelnice, ale asi budeme ještě chvilku muset šetřit do prasátka než si takový  pokojíček pořídíme. zatím jsme se do libčic nad vltavou vydaly jen na jarní grilování. venku byla spousta dětí, pejsků a kol, nás to ale nejvíc táhlo do dílny, kde to krásně vonělo. byla neděle a v dílně se nepracovalo, jen se trochu opravovalo pro kamarády. střešními okny  proudilo dovnitř světlo a my jsme tak neodolaly a pořídily z dílny a trochu i z grilovačky  fotoreport.  

kluky a nábytek najdete hezky vyfocený  na jejich stránkách.

oddaní... dřevu, práci a řemeslu.
tahle cedule je určená do kročehlavský centrály našeho oblíbenýho cider housu f.h. prager. od tý doby, co jsme tam fotily naposled, to kluci trochu rozšířili a etikety na lahvičkách i jejich obsah je stále lepší.
jo, my taky...
"anýz" je pro malou skupinu světový populace, která miluje pendrekový bonbóny, takže love it or hate it.
sedátko podle návrhu daniely olejníkový od retart od retart
pejska edu naprosto milujem. on patrně miluje všechno, co se jí...
přijely fun bikes 
dřevěnou troubu do dětský kuchyňky nalezenou u popelnice přivezla tereza do truhlárny na opravu 

1 komentář:

  1. Kluky z Devota sleduji uz dlouho a strasne jim fandim. I ja mam podobny zamer- vykaslat se na sve dosazene vysokoskolske vzdelani na ekonomce a jit delat kavarnu. Prace rukama a srdcem je mnohem lepsi a zabavnejsi nez pracovat s cisly....

    OdpovědětVymazat