5. 3. 2014

vintage market on the boat


kočky jak známo nemají vodu zrovna v lásce a loď avoid zakotvená na pražský náplavce jim připadá trochu jako plovoucí plechová rakev. během sobotního vintage trhu se tak uvnitř v kajutě moc dlouho nezdržely. bály se, že se loď co chvíli   začne potápět a ony zmizí ve vltavě i s kupou  krásných vintage pokladů. na palubě jim bylo o něco líp,  tam bylo jaro, teplo a světlo. 


vintage market on the boat pořádal recycle with love a kromě známých pražských vintage obchodů a sekáčů nás tu nejvíc potěšila účast dobročinného obchodu sue ryder. máme radost, že se u nás charity s oblečením konečně rozjíždí a příští tašku vyřazeného šatstva (a jiných užitečných věcí) odneseme do nejbližšího sue ryderu (seznam pražských poboček najdete tady).

   


6 komentářů:

  1. Zdar kočky,

    mockrád děkujeme za pochvalu a dokonce i proklik! :o) Díky moc a těšíme se třeba na dalších akcích! Hanys, jeden ze členů obchodního dobromanšafu

    OdpovědětVymazat
  2. Vydařený, hltám očima :)!

    OdpovědětVymazat
  3. moc pěkné :-) moje oči mají hostinu :-)

    OdpovědětVymazat
  4. á krásný report! tam jsem moc chtěla jít, ale zrovna ten víkend jsem nebyla v Praze..snad se bude akce někdy opakovat :)

    OdpovědětVymazat