30. 3. 2014

showroom petrská



byl krásný jarní den a dvě mladý holky, kristýna a lucie, otevřely u petrský věže novej obchod, kterej se jmenuje showroom. kristýna k. šije pánský košile, lucie jamrichová aka luciela taschen zas kožený tašky (její předchozí letenský showroom vypadal takhle. celkem rády jsme tam chodily i proto, že v něm dávala pravidelně prostor i různým módním návrhářům, např. kristýně javůrkový nebo zuzaně kubíčkový.  po pár měsících na suchu mají teď zas lucie a její taschen kde přebývat). showroom najdete v ulici petrská číslo 10.
na otvíračce jsme potkaly janu mikešovou z umprumky, která podle nejčerstvějších informací za pár dní otevře také malý showroom společně se svou spolužačkou z ateliéru módní tvorby lindou zabilkovou a taky s naší oblíbenou modistkou káťou čadovou (před rokem jsme ji navštívily u ní doma, report tady). jestli nás jarní únava nesrazí úplně do kolen, tak tam půjdem a přinesem fotky. 
lucie jamrichová před (svým) novým obchodem
novou kolekci taschen nafotila pro LT legenda OLO.  na sobě má taky moc pěkný bodýčko od natálie steklový.


a na závěr: bike porn

6 komentářů:

  1. Krásný taschen! Jednu mám, ale chci víc:-). Kristýniny košile jsou taky super, showroom moc příjemnej a na skvělým místě, tak ať se holkám daří. J.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jim drzim velky palce! Moc sympaticky obchod.

    OdpovědětVymazat
  3. Mají otevřeno i v sobotu.???..musíííím míít tu červenou- láska na první pohled..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, zatím to vypadá jen na všední dny od 14 do 19 hod.

      Vymazat
    2. Ta velká červená lakovaná je prodaná, pokud vím.. Podívejte se kdyžtak k Lucii na facebook.

      Vymazat
    3. cervena lakovana je uz fuc….ale mame jeste nadhernou tmave vinovo/cervenou kuzi. pokud se chcete prijit kouknout v sobotu ci i v nedeli, ozvete se fb/email/sms a domluvime!

      Vymazat