5. 2. 2014

kočky nestárnou

dneska se na kočkách bude slavit. jedenáct sice nemá výročí, ale dnes se pipilotti, respektive zítra miakarina podívá na kalendář a obě si uvědomí, že vůbec nestárnou.
narozeninový oslavy teda nejsou nic moc pro nás (i když dortu nikdy neřeknem ne), bez zbytečnýho bilancování, jenom s kapkou sentimentu - kočky miakarina a pipilotti se v devadesátkách sice neznaly, nemohly si teda dopřát žádnou společnou teenage pártošku s mtv hitama a pokoutně obstaraným alkoholem. bohužel jsme nebyly dost cool - tehdy se tohle slovo docela hojně používalo - na párty ve stylu béháčka nebo baywatch (narozdíl od hip kids jsme nosily flanelky a disko pro nás bylo jedině to jarvisovo z roku 2000) a i když bychom to dneska mohly dohnat na akcích s geniálníma planeta nova djs, jak tady poslední dobou omíláme pořád dokola, na společenský akce nás teď moc neužije, lepší je to s chaiem, deskou a knížkama v posteli. když se vám ale nechce z postele na párty, může párty přijít za váma až do postele.

party like it's 90s podle jednácti koček, madonna a fugazi v jednom mixtejpu, i s trochou existenciálního emíčka na konci a pro tentokrát tajným playlistem. věnováno pipilotti. 



2 komentáře: