9. 12. 2013

třetí vánoční soutěž: myokard

ilustrátorku danu svobodovou aka myokard jsme objevily  na loňském designsupermarketu. letos tam byl myokard zas, i když se vám ho možná podařilo úspěšně minout, stejně jako nám při první i druhé návštěvě kafkova domu. potřetí jsme tam šly hlavně s cílem vypátrat ty, na které jsme při ledabylém brouzdání po dsm nenarazily. když jsme danu a její sbírku plakátů, pohlednic a triček s ilustracemi nakonec našly (v kamrlíku spolu se skejty a peněženkami od retart), napadlo nás, že vám před vánoci trochu procvičíme srdeční svalstvo. vyhlašujeme tedy další vánoční soutěž, tentokrát doslova srdcovou!
o tohle triko hrajem! jedná se o velikost L. podle dany - a my si to myslíme taky - vypadá líp takhle volnější.

na designsupermarket s sebou dana přinesla novinku: trička s potisky svých ilustrací. zatím jsou k dostání ve třech typech se třemi vybranými motivy (najdete je fb stránce tady). o jedno z nich právě budeme tento týden hrát! tričko je vyrobeno z biobavlny a sympatický nápis pod obrázkem hlásá s typickou myokardí sebeironií: 'just be fine with not having the style everytime'.  


pokud tričko chcete, napište nám prosím do komentáře svou emailovou adresu a ještě připište -pěkně od srdce, který jiný motiv od myokard byste na triku rády viděly a ve kterém obchodě byste si triko rády koupily!  těšíme se na vaše tipy!
soutěž končí o půlnoci 15. prosince, tedy o třetí adventní neděli. ten den vyhlásíme i naši poslední vánoční soutěž. vítěze soutěže s myokardem pak oznámíme v pondělí!

IMG_6490IMG_6498IMG_6497

90 komentářů:

  1. já bych hrozně chtěla tričko s tou paní s kočkama - ten obrázek znám už dlouho.. a na triku by byl perfektní. tak třeba jednou..
    alzbetano@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ó, paní s kočkama a nápisem love sucks je fakt nej. Takové triko bych brala kdekoliv v Brně - stop pragocentrismu! .)
    mithora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Reality is boring, protoze to si hodlam v plakatove forme poridit jako druhe dilko Myokardu do sbirky :) a rada bych si ho koupila treba v Kurazi :) theakucerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Rozhodně tenhle: http://www.myokard.cz/2012/11/how-can-i-find-it-when-i-dont-even-know.html (I když mám dlouhodobě problém s tím, že myokardí slečny jsou všechny krásnější než já...)
    A nebo tenhle: http://www.myokard.cz/2012/09/reality-is-boring-go-surreal.html. Mám ráda starodávný zajíce.

    OdpovědětVymazat
  5. Naprosto jsem se do Myokard obrázků zamilovala, takže jakýkoli kdekoli. :) Mám plakát a myslím že jeden nikdy nestačí. :-D
    kolesarova.aneta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. za mě Decision Fatigue. A ráda bych myokard viděla v nějakém charitativním ovchůdku - Sue Ryder a tak.
    burianova.anna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. ...maybe "Maybe I am too independent" nebo "100% maybe". Maybe i nějaký jiný. Protože skvělý by byly všechny. Určitě.
    A jelikož nerada chodím do obchodů, koupila bych si ho ideálně rovnou na stránkách myokardu. janapreiss@me.com

    OdpovědětVymazat
  8. myokard sleduju na fleru a jsem totalne odvarena z motivu Reality is boring. a to jako ze hodne. a nejlip by bylo, kdyby sly trika koupit primo tam, v obchodu na fleru.
    macet, ma.cet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Jednoznačně "Love sucks..." Už dlouho přemýšlím o koupi stejného motivu na plakátu. A na DSM jsem taky Myokard přehlídla! Tak snad se brzo objeví někde jinde. Co třeba v Parazit Fashion Store..?
    mmisa(at)email.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ty obrázky jsou krásné! Určitě něco ironického nebo cynického, ovšem moje fantazie na vymýšlení takových věci je značně omezená :D indrakova96@email.cz
    To triko je úplně perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  11. Motiv "Home alone" je skvělý. A taky bych si asi raději nakoupila online, kamenné prodejny příliš neobcházím. skeletik@post.cz

    OdpovědětVymazat
  12. já se přiznám, že se mi nejvíc líbí make love not love. takže asi nemůžu vyhrát. ale i tak přeji hezké vánoce :-)

    anna.prstkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  14. Hlavně ať je těch triček víc, protože to jsou skvělý motivy! A za sebe fandím například obrázku: "Až budeš mít ty nový boty, bude všechno jiný." Je totiž super, když mezi tou spoustou angliny, vidíme i český nápisy, tomu moc fandím.
    No a z dalších obrázků k vidění třeba na FB je super holka s knížkou, tedy obrázek pro Neoluxor. Čtení je totiž cool! ;)
    Co se prodávání týče taky hlasuju třeba pro Kuráž. A doufám, že bude Myokard teď na dyzajn márketu. =)

    terezadv@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Tyjo, já s váma vlastně nesoutěžím, páč motiv, kterej mě nejvíc baví "Love sucks..Honey, what am I good at?" nejde vyhrát :)
    čmňau a už mě konečně vylosujte, když jsou ty vánoce za dveřma ;x-)

    xlentila@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. pokud to má být "vot srdíčka" tak za svou herznu hlasuji pro ´Make Love Not Love´ (motiv mi připomíná jednu ilustraci z Alenky, který nosím kdesi zasutý) a pokud jde o obchod, tak kdo hledá, vždy najde a kdo touží ten se vydá i do klikatých uliček...

    caotica@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Projela jsem myokardí facebook a je tak těžké vybrat jeden! Pro mě by to asi bylo "Home 3000 km" nebo "Everything is so fucking relative!" z fotek na zdi, z plakátů "Reality is boring". Tak ať už je triček víc! :)
    Z obchůdků mě napadá jen brněnský Pokojík.
    Tak krásné Vánoce. mojarilla@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Líbilo by se mi REALITY IS BORING a ráda bych si triko koupila ve Zlíně.
    karakola@centrum.cz
    trez

    OdpovědětVymazat
  19. Myokardí ahoj! Až budu mít ty nový boty...a v Brně!
    Vánočkujte zvesela
    hajkova.marketa@email.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  21. Díky Vám!
    Z motivů bych si vybrala buď "Fall into sleep", nebo "I don´t like to travel alone. She said."
    A kam bych Myokard situaovala do obchodu? Již výše zmiňovaná Kuráž a pak, jelikož jsem byla včera v Papelote pro diář, tak by se mi líbili i tam - trička pověšená na zdech:-)
    Uživejte všechno vánoční a radujte se, veselte se, žejo.!
    K. (kklara.jelinkova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  22. mám doma kočky, hulím jako fabrika a nad pohovkou plakát Love Sucks, takže je jasné který...
    iva.cholastova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. michelle.kv@email.cz
    myokard mne zasáhl především slečnou s dvěma kočkama a nápisem love sucks. Má maličkost by si ho pořídila na tričku hned, ale přiznám se, že štěstí mé kočkomilné sestřičky je mi přednější a takovýto trikot bych rozhodně zabalila jí pod stromeček. Jelikož nejsem dost dobře mobilní a jízda na fofr klaccích alias berlích je nekonečná, raději než krámek bych uvítala éšopík. Kdyby ale myokard trval na krámku, tak jeden takový oblíbený bych tu měla, nachází se v Plzni v galerii Dvořák, 2. patře a jmenuje se Craaf.

    OdpovědětVymazat
  24. na tričku by se mi líbil rozhodně Fox Tattoo! geniální motiv i barvy... obchod mě žádný nenapadá, bylo by fajn sehnat je on-line...

    adela.hostickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Dobrý večer, opravdu nejvíc mě zrovna teď oslovuje "Všechny hračky mi padly do kanálu", je to krásně fantazijně-reálný a skvěle vystižený. Představuju si obchod stylu designbloku, nějaká industriální budova, pěkná zákoutí, pokreslené zdi, prostě něco ladného. Mimochodem máte fajn vkus kočky, je radost si tu brouzdat a umazat se krásnými nápady, inspiracemi a zajímavostmi, děkuju K.Mickova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Nejvíce se mi líbí triko s bambitkami a zajíci (králíci to tuším nejsou :-) Každopádně se mi líbí zábavný nádech jednotlivých motivů. Zuzka
    zvlastovka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Pani s kočkama. Ve svým snovým obchodě.
    bara-amelie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Ilona Přibylová10. prosince 2013 v 19:43

    Milé kočky, ráda bych viděla: Reality is boring. Go surreal. A koupila bych samozřejmě na netu nebo v Kafekáře. Přeju krásné adventní chvíle IlonaPribylova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  29. tereza.sykorova@email.cz
    jednoznačně zající-králíci a bambitky! Kočky, hezký advent přeju.

    OdpovědětVymazat
  30. jsem.potvurka@email.cz
    Mně by se líbilo něco s veganskou tématikou, ale jinak z těch věcí, co jsem viděla bych si těžko vybírala. A kde? To je těžké, já do obchodů nechodím, takže kledkoliv online.

    OdpovědětVymazat
  31. Reality is boring, Fighting fear, nebo Para ti pro mě. Cyklistka by slušela kamarádce. A ráda bych se s Myokard potkala na designmarketu Do GaLa v mé oblíbené La Kavárně. Trochu radosti i nám maloměstským.
    macisa@email.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj, co se týče obchůdků, tak ty kamenné moc neřeším, nakupuju v sekáčích nebo online.
    TTy ilustrace bych si klidně zarámovala a vystavila v obýváku... ale co se týče trička, nejvíc by se mi asi líbila kuřačka s kočkama Love sucks ...
    Hezké svátky všem :)
    misa.adamkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Já mám ze všech nejradši ten "Některý chlapy bys měla rovnou odpálkovat". Pro takový triko bych si došla i do nějakýho obchodního centra, který jinak nesnesu.
    cinule@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Je těžké si vybrat.. Líbí se mi "Home 3000 km" nebo "Everything is so fucking relative!", "Reality is boring" , "Make love not love" a "Maybe I am too independent" nebo "100% maybe". Vážně nevím, ale tyhle mě zaujaly fakt moc.. A těch triček by mohlo být víc a víc, jsou dokonalý. A obchod? Přímo e-shop, nebo nějaký obchůdek poblíž Jihlavy, Dačic =).

    OdpovědětVymazat
  35. Najradsej mam to srdce LOL FOREVER, je to moja srdcovka ;) K najradsej by som ho kupila v eshope. lmarcekova@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  36. Love sucks a obchod třeba brněnský pokojík :)
    sarkapro(zavinac)gmail(tecka)com

    OdpovědětVymazat
  37. Miluju "Mistake"! Jako druhý motiv v pořadí bych brala "I'm not sad".. Co se týče prodeje, co třeba freshlabels.cz?
    eleska79@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Moje nejoblíbenější je Reality is boring a Až budeš mít ty nový boty... (ale možná spíš ve starším provedení) a nejvtipnější je rozhodně Šiška :) Já nakupuju hodně online, takže eshop by mi stačil, ale možnost vyzvednutí v centru Prahy by k tomu nebyla špatná :)
    stefiw@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. luk a šíp jsou supr amazonský, mohly by se objevit v Pokojíku

    martina.kostanska(at)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Moje oblubene je "Just an ordinary mess".. Urcite by som si ho chcela kupit v RE PARADA (https://www.facebook.com/reparadacz) v Brne. Novootvoreny obchodik, ktory funguje ako Clothes Library. Saty sa daju pozicat, ale aj kupit.. Super napad a super obchod presne pre MYOKARD!
    anyagab@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Já mám hrozně ráda "Asocial. Nice to meet you." A hlasuju také pro e-shop, ten by všechno zjednodušil :-)
    blanchevdansku@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. libilo by se mi triko Reality is Boring nebo Az budes mit ty novy boty ... a nejlepe aby bylo k zakoupeni online :)
    klara.cimbalnikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  44. Design Love Sucks zbožňuju! Dokonce mi příjde,jako by to bylo dělané přesně podle mě....snad osud! a obchod? Určitě bych brala Freshlabels.cz
    iva.kadrnozkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. "Reality is boring"
    "I said... And she said"
    "Temporarily closed for no reason"
    A obchod například Freshlabels, Zoot nebo vlastní myokard e-shop;)

    melicharova.lu(at)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. lalucek@gmail.com

    A obchod třeba Freshlabels :)
    Moc mi se mi líbilo třeba "Normal people scare me" :)

    OdpovědětVymazat
  47. Reality is boring, Temporarily Closed, Maňana, My mamma said, Regret nothing, Řekni něco, Až Budeš mít nový boty (Marianne) a stoprocentně 100% Maybe. Party like an animal pro pány.
    o n l i n e
    monduelle@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Mám ráda všechny Dany nápadité obrázky a k nim výstižné komentáře, které píše sám život. Trička by svou originalitou pozvedla kde jaký obchod.....nejlépe v Třebíči:-).

    hermina.kk@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. ahoj , mne by sa páčili tričká nejake s tematikou zvieratiek a a veganov, vybrala by som si forgiven friday for everybody a obchod hocijaky , nemam oblubene obchody.
    n.princess@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  50. Líbilo by se mi úplně jakékoliv, například s motivem Shit, everything is so fucking relative...a koupila bych si ho ráda někde v Brně, třeba v Naše věci.¨
    beejka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. Zdravím, jednoznačně ''Až budeš mít ty nový boty, tak bude všechno jiný''. Existují dva motivy na plakátu a pořídila bych si klidně trička s oběma :) Na fler.cz už se prodává (eshop na myokard.com by byl nejlepší) a kamenným se vyhýbám.
    piterkova.martina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Mě se dost líbí Aut(umn)istic s depresí zavřenou v natlakované láhvi. Takové triko bych si koupila v jakémkoliv obchodě (ale nejlépe v Brně - třeba v LoveMusic nebo v Pokojíku:))!
    syslova.sarka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Strašně se mi líbí to tričko s těmi kočkami,koupila bych ho okamžitě ! :)
    verifash@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. Mně přijde hodně super zrovna to tričko s designem o které se soutěží: Just be fine with not having the style everytime, to dost vystihuje můj postoj k módním policiím a kritikám...vždyť já nemám každej den náladu se vyšvihnout do těch nejvíc cool hadříků a vymejšlet super truper módní kombinace:) I když teď tak přemýšlím, že zrovna u tohodle poslání je to trošku protimluv, protože s tímhle tričkem bude člověk stylovej prostě vždycky :) Jinak bych na tričku brala klidně i další motivy: Reality is boring nebo Až budeš mít ty nový boty...., ty jsou pro mě asi nej. A triko bych si ráda koupila třeba v pánském obchodě Basmatee, kam mě vždy zatáhne jako poradce přítel a já si tam vždycky říkám, kéž by tam byl i nějaký sortiment pro holky!
    petrulin@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Mne sa strašne páči ten obrázok luku so šípom :) Aj keď ani ostatné nie sú na zahodenie. :)
    lenka.durcekova@gmail.com
    P.S. Kde by som ho kúpila, netuším. :D

    OdpovědětVymazat
  56. ''Až budeš mít ty nový boty, tak bude všechno jiný''. Něco tak sarkasticky pravdivýho se v holčičím světě často nevidí. Kdybych měla to tričko, asi bych si už nemusela kupovat nový boty, s timhle tričkem by totiž bylo všechno jiný.

    OdpovědětVymazat
  57. mne se libi vsechna! dokonce jsem dle Myokardu nakreslila dva obrazky :). Ale nejvic ke mne asi sedi triko s napisem ´'reality is boring".
    sofia.farkhi@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. No podle mě je boží ta kresba, kde je text, že až budeš mít nový boty, bude všechno jiný, protože to je taaakhle pravdivé! :D
    crazygingersdiary(zavináč)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. alca.vocelkova@gmail.com

    myokard mám moc ráda, vždycky mi zvedne náladu!! :)
    na triku bych moc ráda viděla třeba tyhle své oblíbené motivy: fighting fear (http://4.bp.blogspot.com/-SyIY_1Rq7rY/URg451CR90I/AAAAAAAAAl8/4oESuM2C8VY/s1600/2013_02_10.jpg), lose (http://4.bp.blogspot.com/-uxQGGyJd_RU/UWM5YPJUtGI/AAAAAAAAAsQ/pexyKp2XESI/s1600/2013_04_08.jpg) a unlocking mystery of my brain (http://www.myokard.cz/2013/06/unlocking-mystery-of-my-brain.html)
    myslím že by se pěkně vyjímaly třeba v kuráži nebo v parazitu, ale hlavně aby ta cena byla nějaká lidová žejo, abychom na to měli i my chudé studentky :D

    OdpovědětVymazat
  60. Jelikož jsem milovník koček a tak trochu láskový skeptik, tak jedině "Love sucks"!
    A kdyby se trička prodávaly někde v Ostravě, tak by to bylo parádní! :3
    petulezemanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. líbí se mi všechny motivy, ale úplně nejvíc by mě potěšilo tričko s motivem Home alone:)...určitě bych uvítala možnost objednat tričko online nebo kdyby šlo koupit třeba přes fler stejně jako plakáty:)
    mail kontakt: lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Great illustrations :)'just be fine with not having the style everytime' is my favorite but also would be super great 'when you have the new shoes, everything will be different'
    shop,online or freshlabels.
    ivankanik@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  63. U mě vede "Až budeš mít nový boty, tak bude všechno jiný" - tak to většinou fakt bejvá! No a na nákupy nejlíp e-shop, že jo. Nebo třeba fler.
    hulkovaadela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. eliota@centrum.cz
    asi by byl fajn e-shop a nebo něco v Liberci nebo v Praze (= jinam se nedostanu :D)
    a motiv? :) z uvedených se mi moc líbí slečna s kočkami a kdybych měla nějaký vymyslet, tak to nevím, jak by dopadlo :D kreativní příliš nejsem :( ale možná nějaký zombie králík a vtimpným nápisem? :)

    OdpovědětVymazat
  65. polisa@seznam.cz
    Strašně se mi líbí tričko s nápisem reality is boring a koupila bych si ho nejradši někde v Praze ..
    :)

    OdpovědětVymazat
  66. to posledné tričko make love not love. je ab-so-lút-ne dokonalé ;)
    icka.gazdova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  67. ja by som tam rada videla srdce a páčilo by sa mi keby ich predávali aj na Slovensku
    lucinkabalintova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj,
      na tričku by som rada videla motív Love Sucks. A viem si predstaviť predaj cez freshlabels.cz...

      zuzajda.lempochnerova@gmail.com

      Vymazat
  69. Moc se mi líbí motivy Maňana, Love Sucks a Asocial.Nice to meet you.
    Webshop by byl fajn a kamenný obchod třeba v Plzni Galerie Yvanny.

    magdalena.simandlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  70. u mě vyhrává motiv o nových botách - neustále jich mám totiž málo (žejo) a samozřejmě pocit, že ani jedny mi extra nepasujou.. tak by to třeba tohle triko vyřešilo..
    a (nejen) třička by se mohla příští rok přesunout do Ostravy do předvánočního pop up stóru Industrial Galerie..
    ciziva@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Aut(umn)istic! Prosím, prosím, už dlouho po něm toužím! Kdyby bylo, koupila bych ho kdekoliv. Kdyby se jeho koupí dalo částečně podpořit nějaké třeba trochu mentální sdružení, koupila bych ho ještě raději :)

    OdpovědětVymazat
  72. + web.load@seznam.cz - ta co neumí napsat všechno do jednoho komentáře :)

    OdpovědětVymazat
  73. Pořád čekám, že až budu mít ty nový boty, že bude všechno jiný. Zatím mám pouze plakát vedle postele, ale myslím, že přesně takový triko bych ve svých 46-ti letech taky ještě užila......
    P.S. Krásný jsou všechny, nejdostupnější by byly asi rovnou u Myokardu.
    vendysada@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Myokard jsem si oblíbila od první chvíle, už jsou to roky (čas letí)! V současné době mám oblíbený tento:"Představ si sama sebe úplně zdravou, spokojenou a usmívající se třeba nad kyticí modrejch růží". Myokard bych nerozšiřovala (maximálně by bylo fajn nakoupit na Daniných stránkách).

    OdpovědětVymazat
  75. Mě dostává tenhle motiv http://www.fler.cz/zbozi/aut-umn-istic-3345241?pos=2, a nebo "nový boty", to je snad ještě depresivnější... A hlavně mi přijde super, že ten nápis je česky, jako angličtina fajn, ale anglický nápisy na tričkách maj všichni a všude. No a ráda bych je koupila přes internet, neboť žiju v zahraničí:) Pájuše
    pavlynka.203 [at] centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  76. stíhám? stíhám!
    já bych nejraději ten, co mám doma na plakátu... reality is boring! na designsupermarketu jsem si právě od ní koupila to tričko s pistolemi a králíky - make love not love a miluju ho! <3
    a kde bych si něco od ní ráda koupila? mě to stačí online + takové pop up obchody jako třeba na tom supermarketu :))

    OdpovědětVymazat
  77. to tričko je úžasné ! na tričku by bolo
    podľa mňa super motív Home :)

    OdpovědětVymazat
  78. Mně se líbí všechny, ale nejvíc reality is boring.
    A nejlepší by byl e-shop nebo nějaký obchůdek v Brně :)
    bajuu.xd@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  79. Unlocking the mystery of my brain by byla na tričku úplně skvělá, ale já bych na tričku ráda viděla opravdu mnohé, je to i můj styl uvažování...myslím, že by mohly být na prodej v nějaké galerii v Ostravě, že by si je třeba v Industrial café galerry koupilo rádo dost lidí.
    Mon.novakova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Waw, to je nádhera .... tomuhle nejde odolat .... mě by se moc líbilo to tričko s kouřící kočičí mámou .... když se na něj podívám mám pocit, že se v něm vidím ... mám doma taky dvě kočky ..... a kde bych si ho ráda koupila ???? Někde v Ostravě .... páč to mám blízko !!!! Marki
    hochova.marketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  81. REALITY IS BORING prostě úžasné, i když všechno je vlastně úžasné!
    klarinka.pospichalova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  82. můj oblíbený je "asocial, nice to meet you". bylo by to dokonalý párty triko :)
    lenka.juchelkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  83. make love not love s lukem a šípem z těch, co se dají zatím pořídit, jinak by se mi líbil motiv i love you ..... but I love him more . A nejlepší by byl asi online obchod.
    t333999333@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  84. "Aby sis to, holčičko, zbytečně nekomplikovala" a hodilo by se to do obchodu typu Kuráž nebo MOLO7 a i nadále různé pop-upy.
    A "nový boty" jsou taky trefné.
    slecna @ centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  85. 'love sucks' je nejlepší<3 klidně i v Tescu, hlavně ať jsou dostupné i v těch nejzapadlejších městech.
    E-mail: kaniokova.katka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. "MAŇANA" v kuráži, PourPour a pop-up storech a marketech, ale hlavně e-shop, aby byly dostupné opravdu pro kohokoliv...
    ka.r@email.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  88. nejlepší by byl asi nějaký eshop, nebo nějaký hodně originální kamený obchod...
    triko se mi líbí to s tím byciklem :DDD

    ilona@horakova.eu

    OdpovědětVymazat