14. 12. 2013

fotoreport z DSM: druhý díl

držíme sklenici od krikri, prst nám zdobí prsten od nastassi aleinikavi

druhý díl našeho fotoreportu z letošního designsupermarketu začínáme sklenkou kristýny pojerové / krikri jménem alkoholik. není to samozřejmě žádná náhoda. kočky totiž po kafkáči chodily jak opilý, překvapený, že tolik designérů přišlo před koncem roku s naprostými novinkami, nešťastný, že si to nemůžou všechno odnosit domů, ale spokojený, že si to aspoň můžou osahat, vyfotit a nalepit do deníčků. 
v našem prvním, trochu narychlo pospojovaném fotoreportu z dsm, jsme se neobtěžovaly s popisky; víme, že coby pravidelní čtenáři většinu autorů rozeznáváte, případně se nebojíte zeptat. tentokrát si ale dáme trochu víc záležet a připojíme i pár těch proklikatelných odkazů...

novou kolekci papírnických nezbytností a dopisních sad od mou jsme nedávno viděly v meetfactory, tentokrát jsme je našly v milém sousedství heleny heinz/soap.
tyhle dózy by se nám tak líbily na sušený houbičky, nebo na cokoliv jinýho v sušenym stavu do polívky, nebo třeba na šperky... (krikri: houbičky)
kabinet: společný projekt mladých designérů z plzně, který svou estetiku čerpá z bizarních sbírek kuriozit
ještě chvíli potrvá naše soutěž o tričko od myokard, zúčastnit se můžete tady!

ufounek se ztratil a kočky pláčou s ním...


vidíte ty hory? už je máme zabalený pod stromeček... (durchduo z umprumky)
soolista
lenka trlicová aka lote
 
 
 
veselé vánoce vám přeje tereza houdková aka jásám a těší se na vás s překvapením na 11 kočkách!

1 komentář:

  1. parádní report, mlsám a jásám. a těším se že si na jaře na nějakou akci v Praze počíhám. přijde mi, že se toho docela dost změnilo = jakože vylepšilo a je pořád víc a víc věcí, co z Čech nutně potřebuju. vyste kočky taková moje biblička a bedecker dohromady poslední dobou ... pěknej den!

    OdpovědětVymazat