17. 12. 2013

čtvrtá vánoční soutěž: jásám

minulý týden jsme tu měly soutěž srdcovou, dnes jásáme. nejenže se blíží vánoce, naše pozvání do soutěže navíc přijala tereza houdková, která se věnuje designu šperků pod značkou jásám. naše poslední předvánoční soutěž tak bude příznačně veselá!

vidíte tu kočičku? tu má jen jedno 'jásám jmelí' na světě! a teď může být vaše.

nebylo pro nás snadné vybrat jen jeden šperk od jásám, který vyhraje jeden z čtenářů jedenácti koček, líbí se nám totiž všechny tereziny nápady; od jmelí přes prsteny s 2d drahokamem, po brože na jedno použití aka jmenovky pro pány brože. jelikož jsou ale vánoce, rozhodly jsme se nakonec pro jmelí, tedy speciální celoroční 'jmelí' v podobě nevídaného náhrdelníku. ten nám terka ještě upravila na míru a vznikl tak jeden exkluzivní kočičí kousek. a o ten teď před vánoci hrajem! 

do slosování vás zahrneme, když nám tu na sebe v komentáři necháte nějaký kontakt. povězte nám ale ještě, nad čím jásáte, co vám dělá radost, kdy jste si naposledy nad něčím řekly 'jéééé'!'. těšíme se na vaše odpovědi. pište nám do pondělní půlnoci 23.12. 2013, vítěze vyhlásíme přímo na štědrý den!
a kdy jsme my kočky naposledy řekly 'jééé!'?
před chvílí, když nám od jásám přišla fotka spešl náhrdelníku vyřezaného přímo pro jedenáct koček, o který právě soutěžíte. to nám udělalo strašnou radost! 

takhle jsme terezu/autorku jmelí zastihly na designsupermarketu
tenhle prsten se zyrkonem je od jaroslava kučery/kow, kromě něj nosí tereza i jeden prsten permanentní - na prostředníčku pravé ruky má vytetováno 'ring'.  

'jako roste na stromě, roste i na mém krku. větev se mění v elementární tvar, dřevo v kov, vánoční symbol v jasný vzkaz, protože dostat pusu je prostě dobrý a nejen o vánocích.'


tohle je naše poslední letošní soutěž. příští čekejte jedenáctého dne následujícího měsíce již v novém roce!

24 komentářů:

  1. To je jasný!-jásám když se ráno probudím sama od sebe a vím,že ten den už budík nezazvoní!
    Protáhnu se a hurá do nového dne!

    taborova.iveta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som si zajasala pred pár minútami, keď som si povedala, že sa odhlásim zo skúšky z Fyziky a povedala som si, že už sú Vianoce a opadli zo mňa tony stresu :D Samozrejem na skúšku pôjdem, ale až v januári :D
    luciaujova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. tento pondelok, keď som zaspala do práce, kde som mala prežiť dosť otravný deň. čiže to ma aj celkom potešilo, že som tam nakoniec nebola :)
    marrrtka@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem jásala předevčírem v obchodě s látkami, když jsem našla dvě vzorované černobílé látky a "stříbrné" rolničky, ze kterých se mi bude báječně vyrábět první hračka pro našeho prvního broučka :)
    katerina.sedo@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Naposledy jsem jásala nad novým prstenem od Janji Prokic, z její aktuální kolekce. Poněkud méně materiálně pak nad každým novým dnem. A to ne ironicky.
    tereza.sykorova@email.cz
    PS: ještě jsem Vám, kočky, chtěla popřát pěkné svátky. A moc chválím za blog. Baví mě čím dál víc. Tak pá!

    OdpovědětVymazat
  7. Jásám z každého nového rána :-) Taky jásám když mi ukážete něco tak parádního jako je JÁSÁM ;-)
    kolesarova.aneta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Jééééj som naosledy povedala ked sa mi po 5 mesiacoch nečakane vrátila sesternica z Londýna.
    nikaveve14@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Zrovna dneska jsem "jásala", když jsem zjistila, že jsem ztratila svou nejoblíbenější naušnici. Jinak se raduji z každé maličkosti, nejvíce z toho, když dávám dárek a obdarovaný nad ním jásá :)
    mottlovabarca@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem řekla "Jéé", když jsem na minulé Vánoce dostala můj první Android mobil :) Byla jsem nesmírně šťastná :)

    lalucek@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. na čo som povedala jeee ? :) ked bol moj pes malinky a ja som ho prvy krat uvidela hned som bola z neho hotova :) moj milovany :D bola som strasne stastna a doteraz ho najviac lubim

    n.princess@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. momentálně jásám nad pečenými kaštany, svařákem a ranní jinovatkou .)

    zamostna.lucie@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. v neděli ráno jsem zajásala nad nádherou namrzlých stromů
    IlonaPribylova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. jéééé, ty trubičky jsou vážně s pravou šlehačkou? A fakt není slazená? Jééé, to je super!! Vezmu si 4 kousky, prosím...
    Jééé, ty jsou dobrýýýý... :-)
    vlastacek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Toho "Jéé" je za každý den několikero. Od prvního ranního kafe až po večerní ticho v dětském pokojíčku... Naposledy jsem opravdu jásala nad stromečkem, který jako překvapení pro mě ozdobily děti s mým mužem (ano, máme ho trochu v předstihu...).
    klara.pondeli@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Moje srdcovka je moderní tanec a balet. Takže jásám pokaždé, když se dostanu do Prahy do divadla na nějaké zajímavé taneční představení. Naposledy jsem tak jásala tuto středu na Nové scéně, kde vystoupilo Polské taneční divadlo s choreografií Minus 2. A v jásání budu pokračovat i po Vánocích, protože se mi podařilo ukořistit lístky na výjimečné představení Les Ballets Bubeníček v ND, kde vystoupí světoví tanečníci v choreografiích Jiřího Bubeníčka. Jééé, vlastně jásám už jen, když o tom tady teď píšu :)
    petrulin@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Já sama jásám nad touto soutěží a ještě k tomu s Terkou :-)
    A nad jejími články v lidovkách - no prostě jásám!

    kajakarlakarlicka@gmail.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Já jásala dnes. Jsem s pětiletou dcerou u svých rodičů a ta si užívá Vánoce s babičkou a dědou. Samozřejmě, že můj otec ani teď neopustil svou uklízecí mánii, která se projeví před každými svátky, tak to má už od mého dětství. Stejně tak má vlastní babička má potřebu vše dobře poradit a moje matka se všem omlouvá, že cukroví není dokonalé. Prostě svátky v kruhu rodiny :-)
    l.k.hamplova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Jásá z týhle soutěže, hrozně jsme si ho chtěla koupit na designsupermarketu, ale nemoc mi nedovolila se tam vydat. Třeba budu mít štěstí!
    Jo, a jinak jásám z toho, že dneska sněžilo, od zítřka nic nemusím, že mám rodinu, u který můžu strávit vánoce a tak

    lenka.juchelkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Jásala jsem v pondělí, když jsem večer otevřela dveře a tam stál manžel a za sebou schovával vánoční sromeček, náš první společný a bylo to velké jééééééé a další, když jsme ho společně ozdbili :)
    Krásné vánoční svátky ,)
    lenkarozmaryna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Dneska jsem pravé a nefalšované "jééé" vypustila, když jsem si prohlížela naše vánoční kapříky :) hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Moje nejkrásnější jééé bylo když mi moje nejlepší holka řekla poprvé Miluji tě. Byl to krásný pocit. Trochta123@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Naposledy jsem jásala předevčírem nad kočičími pracnami, když na mě vykoukly z formiček a byly krásný, dobrý a hlavně moje první povedený :)
    lucie.konigsmarkova(zavináč)gmail.com

    OdpovědětVymazat