8. 11. 2013

snídaňový svetr a ztracená botička

ztracená botička a snídaňový svetr 

když jsme se konečně zbavily všech deníčků a přehlídek  z fešn víkendu, můžeme si snad zas odskočit na přehlídkový molo designbloku (kterýmu jsme se mimochodem  věnovaly v magazínu molo7) a připomenout si  značku cockerel za 'kohoutí' značkou stojí mladá návrhářka lenka kohoutová, která působí jako asistentka pavla ivančice v ateliéru módní tvorby na umprum.  její kolekce pro letošní zimu s příznačným názvem tableware servíruje samé lahůdky, které ani po několika týdnech, jež od dob designbloku uplynuly, neopouští naše sladké sny. kočky by se nechaly rády rozmazlit třeba cukrátky ovázanými mašlí, samozřejmě hedvábnou. nebo by nám mohl někdo připravit snídani do postele, v pleteném svetru s čajovou konvičkou, talířky a miskami. alespoň si tedy myslíme, že ten cardigan/župan/kabát je snídaňový, možná ale znázorňuje čaj o páté aka dýchánek nebo třeba jen porcelánovou výbavu pro panenky, to je nám jedno, prostě je to pletenej svetr s obrázkama a na ty kočky nedaj dopustit). kočky maj zkrátka radost, že se lenka kohoutová vrátila k pletení. my tu na kočkách totiž tak trochu ujíždíme na zimních svetrech, hlavně těch se vzory a toužíme vypadat jako inspektorka sarah lund a samozřejmě také být tak inteligentní. 

btw, ztracená botička je zmrzlinková novinka od karla lagerfelda pro melissu, ale to asi víte, páč tyhle značky maj celkem vlezlý píárko
sklopené oči rozálie havelkové, tváře desigbloku i db premier fashion weeku 
tyhle melissky jsou pro změnu od viviene westwood, stejně jako ty srdcový, a v jiný barvě je má  i jedna z koček a s ní asi polovina fešn světa
jo a to bude alexander hercovitch for melissa. s těmahle gumovejma oxfordkama máme taky důvěrnej vztah.
prostě láska
sběr botičky a jeden z nejlepších outfitů z fw 2013/14 na scéně
jestli si to dobře pamatujeme, tak tahle sukně (nebo jí hodně podobná) je z jarní kolekce, kterou jste mohli vidět tady
taky dost 
cukrátka se vrátila zpátky do bonboniéry, voňavé boty do krabic (tipujeme v doxu) a svetr jsme už od té doby nespatřily. fňuk.

2 komentáře:

  1. Hm... tak teda musím říct, koukaje na to přes pletací dráty, s průduškovým thé a medem a chutí něco dělat i z pelechu, že je to tuze pěkný všecko! Svetr mi taky připadá víc snídaňový než na odpolední matiné. A ty modely, ty bych šecky naordinovala svým spolu kancelářským kryskám. A já se teda nechám tuze ráda inspirovat! Vivat vám, zrovna tu hledím na metry šedého filcu a tvídu. Jo a taky si myslím, aniž se chtěje vlichotit, že jste ch)yřejší než kdejaká inspekční! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha. děkujeme a přejeme, ať se inspirace přetaví v něco krásného.

      Vymazat