19. 8. 2013

vyhlášení soutěže s MOLO7

celých 134 (sorry, ty tři pozdní komenty jsme s ohledem na pravidla do slosování nezařadily) vás už asi netrpělivě čeká, na koho padl los a koho že jsme arbitrárně vybraly jako druhého výherce poukázky na 1000 koček.

prvním šťastlivcem vzešlým z random slosování je Dana (komentář číslo 44).

vybírání druhého nám jen přidělalo vrásky. všichni byste si poukázku jistě zasloužili a dobře s ní naložili. píšete, že se vám líbí kristýna javůrková a prsteny od nastěnky, s batohem welzl byste vyrazili do divočiny (to my taky!), chybí vám na molu třeba kloboučky (jak by tam zapadla třeba naše oblíbená kateřina čadová?) nebo velká star zuzana kubíčková a designérka obuvi zuzana serbák (nám též). některé z vás osobně známe a víme, že byste z výhry měli velkou radost. nakonec jsme se  ale rozhodly odměnit komentář číslo 69. alenka nám samozřejmě zalichotila (kočky jsou prostě ješitný), hlavně ale naprosto chápeme pocity, které popisuje. ani my moc nestíháme, stále frfláme a nemáme  dost času samy na sebe, natož abychom se odměnily. pak ale spatříme něco krásného a všechny naše starosti se - byť jen na chvíli - rozplynou.    

všem děkujeme za tipy a doporučení, mladý akční tým MOLO7 si je jistě vezme k srdci. děkujeme také, že jste nám svěřili vaše přání. výherce budeme neprodleně kontaktovat.  přejeme jim, ať si udělají radost; radost designérů, jejichž práci svým nákupem podpoří, je stoprocentně zaručena.

2 komentáře:

  1. Milé kočky, děkuji mnohokrát a nejuctivěji. Jsem ráda, že v té své nevím-kam-dřív a utahané-jak-kotě náladě nejsem sama a že Vy kočky nejpovolanějšísi mi rozumíte a občas si pod vousy taky fňuknete... To dobré není, ale život je holt někdy pes... Nesmírně jste mě potěšily. Ani nevím, kdy naposled jsem udělala něco pro sebe vyjma těch velkých věcí jako nějaký ten titul a vlastní bydlení... To sou sice supr věci, já vím, ale jak jsou dlouhodobé, člověk se v nich tak nějak krátkodobě ztrácí... Takže ještě jedno díky moc za vzpruhu, za zastavení se nad čtením "s mozkem" a inspiraci bezbřehou... Posílám Vám všem jedno velké moravské mňau... S vděčností fanynka Aja

    OdpovědětVymazat