28. 8. 2013

prádlo timo aka kočky také sportují

k čemu jinému by měl člověk blog než aby si měl kam dát fotky sebe sama v prádle při namáhavém cvičení. aha?

tuhle recenzi na dárek od českého výrobce prádla timo jsme chtěly napsat už dávno. místo toho celý léto tohle sportovní prádlo nosíme při běhání  a posilování. možná to totiž nevíte, kočky nejsou jenom líný cinefilky, blogerky a bibliofilky, co se válí na gauči s knížkou nebo s notebookem. kočky také sportujíkočky teď možná trochu lžou, hodilo by se spíš říct, že kdysi sportovaly, nebo spíš, že kdysi sportovaly víc než teď. je ale fakt, že po menší pauze začínají zase běhat a cvičit. a zatraceně se jim k tomu hodí nový prádlo. 



tohle prádlo slibuje i zeštíhlení (uvnitř jsou skryté kofeinové mikrokapsle, které mají pomoci odbourání celulitidy a vyhlazení kůže). na kartičce se dočtete, že proto se prádlo jmenuje revolutional slim. projdete-li si nejrůznější internetové diskuze, zjistíte, že  účinek se dostaví pouze za předpokladu, že prádlo budete nosit denně po dobu alespoň šesti týdnů (na letáčku píší, že za 2 měsíce pouhým nošením zhubnete o 2,5 cm, asi by se ale hodilo, aby výrobce nějak detailněji popsal, jak často/dlouho se má prádlo nosit). nenechte se mýlit, elastické prádlo je velice pohodlné a na těle příjemné (71% polyamid, 29% lycra), nosit ale něco každý den, tj. dělat něco pravidelně (kalhotky aby si člověk pravidelně přepral ...), je nad naše síly.
jinými slovy, pokud má toto prádlo zeštíhlující efekt, bude to patrně tím, že vás snad přiměje něco se sebou dělat. to asi bude skrytý účinek mnoha zázračných přípravků na celulitudu. náš oblíbený domácí kávový zábal bojující proti podkožnímu tuku  je také velice příjemný, pravidelně jsme ale schopné kafe akorát tak pít, nikoli aplikovat zábal. cokoliv dělat pravidelně krom jídla, pití a spánku shledávají totiž kočky zcela nemožným.

na této krásné sportovní fotografii mě vidíte cvičit v domácích kalhotech a sportovní podprsence zn. timo, made in eu

uvědomujeme si, že s 'recenzováním' prádla proklamujícího zhubnutí jsme si trochu naběhly, jsme od přírody náchylné podobným proklamacím nevěřit. na druhou stranu víme i z vlastní zkušenosti, že kofein proti celulitidě pomáhá, stimuluje totiž krevní oběh a odbourává tak tukové zásoby pod kůží. v případě prádla ale bereme případný blahodárný kávový účinek jako fajn bonus k tomu, že prádlo jinak dobře plní svou primární praktickou funkci.

nezakončené lemy jsou v kurzu

1 komentář: