3. 8. 2013

kočky na fluff festu

kočky mají rády diy. mají rády taky vege mňamky a dobrou hudbu. co kočky až tak moc nemusí, jsou teplotní extrémy, škvaření se na slunku a povalování na koupáku (to radši sbírat v lese jahůdky, pěkně ve stínu). ale ani kočky nemůžou mít všechno a občas se musí překonat. 
to když chtěj ty vege mňamky a jedinečnou atmosféru diy hudebního festivalu. kočky přitom nikdy nebývaly moc festivalový typy, na roskilde i sxsw si ve svém buržoa mládí vymínily pohodlnej van. doby trendy festivalovejch hadříků a kategorickýho odmítání kempování pod stanem ale necháváme za sebou; zpytujem svědomí a při nejbližší příležitosti pořizujeme nějakej ten eko stanoutdoor vařič a pláštěnku

takže i když se meteorologická předpověď 40°C ve stínu kočkám zrovna nejeví jako reklama na skvělou příležitost opustit brloh a vydat se vstříc úžehu uprostřed polí, na kočíčí festivalovou srdcovku fluff na letišti u rokycan se nakonec jelo. rozhodlo o tom hlavně čtvrteční matinee v café na půl cesty, když se kočky přišly k večeru vyzevlit do 'centrálního parku' na neplánovanej piknik...
nejlepší vegan špízy aka trénujeme si žaludky na junk food na fluffu
ještě jsme stihly poslední míchanou vanilkovo-čokoládovou...
dravá čivava <3 

roli sehrály i fluff survival cookies z dílny cruelty free hedgehogs pořízený v momentu a samozřejmě vidina odpočinku v prostředí jedinečný akce. na fluffu totiž nepotkáte žádný sekuriťáky, pivní kelímky na každým rohu, ani maso. zato tam potkáte ty nejlepší tofu burgry a vegan točenou zmrzlinu od svobody zvířat, přednášky a workshopy o antikonzumentství a podobnejch věcech, a taky trash disco stan kterej jede doslova od soumraku do úsvitu. letos jste navíc mohli narazit na queer noises večer předznamenávající srpnovou prague pride. my jsme tam potkali petru flurr a dost jsme si to užily. 

pro kočky letošní fluff znamenal páteční cestu vlakem tam a sobotní zpátky. vedro jsme dýl nevydržely, ke koupákům jsme holt nedůvěřivý (i když rokycanský koupaliště je jinak mezi návštěvníkama fluffu hodně oblíbený). ani to nám ovšem nezabránilo splnit si osobní quest 'ochutnáme všechno jídlo, na který na fluffu narazíme'. stihly jsme i pár přednášek a ocenily letošní novinku zálohovanejch plastovejch kelímků. něco takovýho - konkrétně 50 Kč vratná záloha na kelímek, do kterého (a jedině do něho) pak dostanete načepovaný nápoj dle vlastního výběru - bychom rády viděly na všech festivalech. 
tak příští rok už snad konečně pod stan...
hned po příjezdu nás čekal daší piknik na trávě (ve vlaku vyhládne)...

...a samozřejmě zmrzlina
něco jsme ukořistily z tohohle merche...
a z tohohle
keep musicians out of punk
there's always one..
večerní zákusek (jahodovej kapkejk a meruňkovej košíček se šlehačkou)
diskopeklíčko



4 komentáře:

  1. Oh, kočky, vy si žijete! Díky za report. Už se těším, až se taky vydáme na Fluff... Za pár let? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Fluff je prostě bezkonkurenční. Jen ta vedra :-( Takže místo plno kapel jsem zvládla jen polomrvtá ležet na koupáku. BTW. tyhle zálohovaný kelímky jsou letos snad na všech festivalech :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Prosim, prosim, pod jakou znackou tvori ten blondaty dredak?))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych ráda věděla... Cat fl?ag jsou super :)

      Vymazat