4. 6. 2013

tempo tempus čas (dana bezděková v galerii kubista)

historie (šperky dana bezděková, oděv yana thal)

minulý čtvrtek jsme měly s holkama napilno a v pláštěnkách jsme obcházely jednu akci za druhou. když jsme se dost vynadívaly v butiku chatty, přesunuly jsme se v dešti do galerie kubista na performance 'tempo tempus čas'. v hlavní roli vystoupily extravagantní a futuristicky laděné šperky designérky dany bezděkové a jejich cestování časem. 

budoucnost (šperky dana bezděková, oděv lucia švecová)

v kubistovi jsem se svou suitou působila jako totální exot. tildě se v šátku přestalo líbit, plakala na celé kolo a já tak strávila většinu performance na chodníku ve snaze ji ukonejšit, abych se mohla vrátit dovnitř za svými spořádanými dětskými diváky a prezentaci šperků zdokumentovat.  bohužel se mi to podařilo až když bylo všechno over. dojem školky na výletě jsme stvrdily obligátním fotem dětí s 'princeznou' a mohly jsme tak vyrazit na naši poslední kulturní zastávku. no a o ní si povíme něco příště.  




jako úchyl jsem si musela vyfotit i oblíbené kabelky lenky cábové. ani jsem netušila, že je tu má, ale vlastně kde jinde by se takové krásně kubistické tvary měly vystavovat než právě tady?
...a rodinný bonus na závěr.

3 komentáře:

  1. Ještě, že existují kočičí hrdinky, které se vydají na náročné výpravy... se suitou!! a všechno nám zdokumentují, takže se můžeme jako správní lenochodi vesele povalovat dál ... a přitom máme přehled. DĚKUJEME!! Vděčná kočka ze Záběhlic

    OdpovědětVymazat
  2. jojo, člověk (ani kočka) se nesmí nechat odradit ve své zvědavosti : )
    zajímalo by mě,jak jsou šperky těžké a z čeho jsou.
    kristyna

    OdpovědětVymazat